Már inkább nem is válaszolok, mert hiábva igyekszem normális értelmes válaszokat írni (ráadásul helyesírási hiba nélkül) állandóan lepontoznak.
2019. dec. 20. 17:56
1/9 anonim válasza:
Évek óta az. Engem már nem érdekel. Néha válaszolok, vagy trollkodok vakamit, aztán ez van. A gyöngyszemeket legalább jó gyüjteni. :D
2019. dec. 20. 18:05
2/9 A kérdező kommentje:
Most a kérdés miatt itt is mindenkit le fognak pontozni. Én a helyedben nem válaszoltam volna xd
2019. dec. 20. 18:07
3/9 anonim válasza:
Már jó ideje ilyen sajnos. Régen sorba írtam választ majdnem minden kérdésre, amiben kompetens voltam, mivel alig kellett plusz infót, helyesbítést kérni. Ma meg már ott tartok, hogy a privát üzenetek menüjét meg sem nyitom, a kérdések nagy részét átugrom az értelmezhetetlenség, vagy épp az ékezetek hiánya miatt, ha meg válaszolok, sokszor jön a negatív pár idiótától, mert ők vallási alapon képesek szembemenni akár a fizika törvényeivel is. Épp ezért ahová egyszer írtam választ, oda be sem nézek többé.
2019. dec. 20. 18:13
4/9 anonim válasza:
Annyi baj legyen. Amúgy is 51%-ról indultam. :D Senkinek nem tetszik, ha megmondom a tutit.
2019. dec. 20. 18:17
5/9 anonim válasza:
Olyan témaköröket kell nézni amelyeknek megválaszolásához magvas gondolatok szükségeltetnek. Én a filozófia témakörében szoktam válaszokat adni a kérdésekre. Tanulás céljára is lehet használni. Mindenki egyéni kompetenciája mit oszt meg az interneten. Az erkölcsi süllyedése a társadalomnak már korán megkezdődött. Megmutatkozik az oldal egyes témaköreiben. Segítségnyújtásom tehát nem mindenkinek szól. Fel kell emelkednie az embereknek hogy megértsék szavaim a témában.
Kvázi mint a Babits verseit és első kötetét, Levelek Iris koszorújából.
2019. dec. 20. 18:23
6/9 anonim válasza:
Ez az oldal is a reklámokból él, egy üzleti vállalkozás. Én ezt a százalékos értékelésrendszert egy baromságnak tartom, mert semmilyen hasznos infót nem hordoz, és úgy gondolom, egy értelmes ember ki tudja szűrni a hasznos válaszokat függetlenül a százaléktól, sőt, azért kiváncsi volnék, ki mennyire tartja ezt fontosnak.
2019. dec. 20. 18:28
7/9 anonim válasza:
Ez a válasz pontozás annyira nem kéne. Az oldalt nem fejlesztik. Évek óta ugyan az a "rendszer" működik.
Majd az olvasó pontoz magában és ennyi. Eldönti, h oké vagy sem.
Egyébként én azt pontozom le, akinek tetszik a kommentje. :D sztem vicces.
2019. dec. 20. 19:51
8/9 anonim válasza:
Kedvesség angyala: nincs is filozófia témakör.
2019. dec. 20. 20:49
9/9 anonim válasza:
Miért olyan fontos a pontozás? Ha jó dolgokat írsz, akkor az úgyis jó, hasznosítható, esetleg valaki betalál privátban.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!