Egy veled egyidos lany osszejon az apaddal. Hogy reagalnal?
Ha egy nalad par evvel idosebb lany, -akit amugy ismertel regebb ota, de baratnok nem vagytok- osszejonne az apaddal, hogy esne? Miert esne rosszul? Miert ellenezned?
(Tegyuk fel, hogy szeretik egymast, a csaj nem a penzeert van az apaddal)
Termeszetesen ez egy elmeleti kerdes, egy beszelgetes soran jott fel es eleg eltero velemenyeken voltunk.:DD
ha szereti, akkor tök jó.
A mostani, vele egyidős nőjénél akárki jobb lehet a világon, az egy boszorkány. Nem a kora izgatna
Fiatal apám van (korán születtem), ha nálam idősebb lenne a csaj, akkor azt jelenti, hogy cirka 20 év van köztünk. Ez fiatal korban lehet fura meg apakomplexus, de 30+ meg 50+ embereknél már két felnőtt emberről beszélünk, ebben nem látok semmi furát.
Szóval nem zavarna.
Nyilván, ha kamasz vagy 20 körüli lennék, akkor furább lenne.
Itt nem a lánnyal való kapcsolatomat analizalgatnam, hanem főleg az apám viselkedése miatt lennék kiábrándult.
Jelenleg hiszem, hogy ő egyike a normálisaknak, szóval elég nagy csalódás lenne rajonni, hogy nem.
A lánynak max szurkolnék, hogy sikerüljön túllépnie az apakomplexusán, és normális kapcsolatot kialakitania egy olyan férfival, aki nem kétszer olyan idős mint ő.
Miért esne rosszul, miért ellenezném?
Ha apám boldog mellette, akkor én is örülnék neki.
Ha esetleg én járnék így, mikor már nagyok a gyerekeim, nos amelyik bele akarna pofázni abba, hogy egyedülálló férfiként kivel kezdek kapcsolatot, azt nagyon helyre raknám.
Akik a válaszolók közül elleneznék, fenntartásaik lennének, megvetnék az apát, azoktól kérdezném: ők mit szólnának, ha apjuk/anyjuk akarna belepofázni abba, hogy ők, felnőtt emberként kit, hány éves embert választanának partnernek?
Írtad, hogy tegyük fel. De nem tudom nem feltenni.
Ezt is ajánlom figyelmedbe.
Lehet valós is a vonzódás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!