Beleszerettem a főnökömbe, neki is tetszek viszont a munkatársak szemtelenek, kikozositenek, mit csináljak? 20l
Én 20 vagyok, ő 30 éves.
Látom hogy mindig néz engem, nézi hogy mibe vagyok, nézi a reakcioimat, probal viccelodni velem, es szerintem tetszem neki.
Mindig azt varom mikor jön be hogy láthassam, hogy szoljon hozzám.
Viszont a munkahely nagyon rossz. A munkatarsak szemtelenek, bunkóak, kikozositenek.
Mikor ott vagyok tiszta ideg vagyok, mikor tudom hogy menni kell remegek hogy mi lesz az nap.
De egyszeruennem lehet ott hagynom, mert kell a munka, es raadasul ott van ő is....
Szerintem beleszerettem.
De ő is egyszer ilyen , egyszer olyan. Egyszer bejön köszön, utána bejön rám se néz.
Mit csináljak?
Hát ha a kollegáid már most így viselkednek veled, és mondjuk egy légtérben leolvassák a testbeszédeteket, akkor mi lesz utána?
Szerintem most ezt az érzést egy picit próbáld objektívan nézni, és valahogy a munkát és a magánéletet, mármint a magánéleti érzéseket próbáld különválasztani, mert úgy nagyon nehéz lesz.
Ha tényleg érez valamit irántad a főnököd, akkor úgyis lép.
Hidd el! De ha nem lép, és saját maga letagadja az érzéseit, akkor szintén nehéz lesz.
A kollegák előbb utóbb le fogják olvasni ezt az egészet, ha már most szekálnak.
Képzeld el, hogy előtted kompromittáló félreérthető mondatokkal incselkednek, neked milyen érzés lesz.
És kérdés, hogyha vajon ezt a főnök látja megvéd-e vagy az egész csak egy illúzió volt és egyedül maradsz ebben a helyzetben.
Egy ilyen helyzetbe egyedül maradni ártatlanul, csak mert az embernek vannak érzései, nagyon megalázó és bántó is.
Te csak dolgozz úgy mint ahogy eddig, és ha a főnököd is úgy gondolja akkor úgyis lép és melléd áll.
Csak szerintem ő azon a 10 éven is vacillál, ha érez, hiszen ő a főnök, és nem tudom milyen emberek vannak ott, de utána mindenki téged és őt pletykálgatna, és az ilyen ugyanúgy demoralizáló egy munkahelyen.
Jajj szegény kislány . Szar lesz majd amikor csalódni fog a főnökben :D
Lehetne kicsivel több eszed is . Elvégre már 20 éves vagy .
Írj rá Messengeren vagy valami egyéb felületen, Whatsapp, ilyesmi.
Interneten "flörtölj", ismerkedj vele. A melóhelyen csak akkor, ha garantáltan nem veszi észre senki, így nem lesz kellemetlen neki.
Ha elkezdesz beszélgetni vele online, még az is kiderülhet, hogy van felesége vagy barátnője...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!