A legtöbb férfi pótanyukát akar és felszolgálót?
Most jöttem haza a munkából, főzzél valami finomat természetesen azt amit én mondok, csak nekem legyen már jó, nem igaz? Azt valahogy nem veszi észre, hogy a felesége is akkor ért haza a munkából na meg valahol ott van egy vagy két gyerek és azokkal is foglalkozni kell.
Mossál is, legyen holnapra tiszta ruhám. Takarítsál is hisz én olyan fáradt vagyok mondom dolgoztam asszony. Sört is hozzál be, tv melletti punnyadáshoz feltétlen kell
Ha esetleg neki kell csinálnia valamit, csak a szájhúzás megy meg az, hogy felemeli a hangját.
Nem saját példa hálisten, egyik legjobb barátnőmnél van ez a helyzet csak nem értem miért nem hagyja ott. Munka után mást sem csinál csak a kedves férjének ugrál.
Tudom, nem minden férfi ilyen és nők közül is van lusta dög, de most nem arról van szó hanem konkrétan egy ilyen esetről.
Nem az a lényeg, hogy társak vagyunk és segítjük egymást?
Meg lehetne ezeket a házimunkákat osztani, nem halna bele a férje, de barátnőm csak ráhagyja.
Akár vendéglátózni is elmehetne annyi tapasztalata van már.
10:49: Na végre egy értelmes hozzászólás, pont így vagyok ezzel én is. Erről szólna a feleség és férj kapcsolata, hogy amiben tudják segítsék egymást. Ne az legyen, hogy a feleség foglalkozik a gyerekkel/gyerekekkel is, a férj meg a tv előtt nyomja a facebookot és issza a sört mert hát ő keményen dolgozik a családért és megérdemli. Igen, keményen dolgozik, de a nő mit csinál?:D
Sokkal többet dolgozik egy nő hisz nem az van, hogy hazamegy és punnyad hanem még a főzés, házimunka, menni a gyerekért, tanulni a gyerekkel és stb. Ennyi erővel egyedülálló anya is lehetne, akkor legalább nem kéne külön ugrálni egy utasítgató, manipuláló férfinak.
Igen, beletartoznak ezek a dolgok is meg az is beletartozna, hogy akkor segítsünk is már egy kicsit legalább szerencsétlen nőnek.
Köszi, de takarítok magam után szóval
Ja mert attól lesz igazi férfi valaki ha ugráltatja a kedvesét, hmmm, valóban.
Mekkora egy epic fail a kérdező. :D
Nem csoda, hogy nem is vette el senki.
Jobbik esetben mindkét fél dolgozik ha nincs gyerek, de persze nők közt is van haszonleső lusta valami.
Nem tudom miért lenne ez epic fail, de hurrá ":D"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!