Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért szimpatikusak bárkinek...

Miért szimpatikusak bárkinek az ilyen nők?

Figyelt kérdés
Röhögnek, hangosak, isznak, cigiznek. És ez nem az a normális egyeszer el engedem magam típus, hanem az az undorító akiket nem érint kellemetlenül egy böfögés sem.. Nyilván normális testi funkció, és ezzel semmi baj sem lenne egy két alkalommal,de sem a jó ízlés nem diktálja ezt, sem pedig nem él fogadható számomra egy böfögő verseny nyilvános helyen... A nő nekem békés, vad, szexi, igényes. És nem állandóan hangos. Nem azért iszik mert az menő, hanem mert jól esik, kívánja és tud mértéket tartani. Szóval értitek...MIÉRT?

2019. dec. 14. 00:02
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
81%

Azért, mert ez egyrészt a személyiség egy igen kis része, másrészt meg mindenkinek más tetszik. Nekem például mondottan taszító a túlzott igényesség, amikor valaki magával tölti a napja jelentős részét. A te nődefiníciód egészen konkrétan senkit nem érdekel, mondom ezt férfiként.

Amúgy ha sztereotípiák, akkor gondolom ezeket úgy várod el, hogy saját, szép ingatlanban élsz, német prémium autóval, vezető beosztásban, heti 3-4 alkalommal edzel, ami meg is látszik, legalább fél óráig bírod per menet, művelt vagy és bármikor meg tudsz szólalni politikai kérdésekben.

2019. dec. 14. 14:30
 12/17 A kérdező kommentje:
#8 Teljesen igazad van!
2019. dec. 14. 19:36
 13/17 A kérdező kommentje:

#11 Drágám, nem vagyok férfi.. :D

És nem túlzott igényesség az, amiről beszélek. Nem nárciszmus ha valaki ad magára. Amúgy az a "típus" amit szerinted le írok, nem fedhet 100%-ban bárkit.

2019. dec. 14. 19:40
 14/17 anonim ***** válasza:
31%
Szóval annak van igaza, aki egyetért veled? Hát, én szívesebben lennék egy kérdésben szereplő nővel, mint olyannal, aki másokat ekéz.
2019. dec. 14. 20:01
 15/17 A kérdező kommentje:
Jajj, dehogy :O Igaza mindenkinek van ebben a kérdésben.
2019. dec. 14. 21:11
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Shrek, Fiona? Nekem pont, hogy tetszett az a közvetlenség, elengedett hangulat, és nem az a távoli, tökéletes hercegnő, mint az eddigi mesékben.
2019. dec. 14. 23:02
 17/17 A kérdező kommentje:
Nagyon szép megfogalmazás volt :3
2019. dec. 15. 00:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!