Ha megtudnád, hogy holnap meghalsz, mi az, amit bánnál az életedben?
Csúnyákat igen?
Kérdező!
Hogy nem mondtam többször a férjemnek,gyerekeimnek,családomnak: szeretlek,ne haragudj,köszönöm,kérem.
Bár igyekszem annyiszor,amennyiszer csak lehet,mégis ez az a 4 szó,amit nem lehet elégszer.
Köszönöm az eddigi valaszokat,varok meg.
1# Mi az a dabeles?🤔
2#,4# Olvastam mar kerdeseidet, felismerhető a stilus. Az alapjan menthetetlen vagy.
5# A multon valoban nem lehet valtoztatni, de a jovon igen, ha akarsz.
Hogy így elszúrtam. Több nagy, visszafordíthatatlan rossz döntést hoztam. És nem fektettem elég energiát a tanulásba, pedig kizárólag abba kellett volna, semmi másba.
Ha megtudnám, hogy holnap meghalok, már csak azt érezném, hogy "végre!".
Kérdező, részben egyetértek. Igen, a jövőn lehet változtatni, de csak bizonyos határok között. Teljesen újrakezdeni nem lehet mindig, mert más lehetőségei vannak az embernek 18, 38 meg 58 évesen. Bizonyos dolgok időhatárosak. Ki lehet hozni az adott lehetőségekből a legjobbat, de nem vagyok benne biztos, hogy ez mindig "elég jó" ahhoz, hogy az adott személy kiegyensúlyozott legyen. Egyébként igaza volt Jungnak, aki azt írta, hogy "sokmindent, talán mindent el lehet viselni, ha van értelme". Na nekem éppen ez a sarkallatos pont, nem igazán érzem, hogy (számomra) lenne értelme.
(5# voltam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!