Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ha megtudnád, hogy holnap...

Ha megtudnád, hogy holnap meghalsz, mi az, amit bánnál az életedben?

Figyelt kérdés
Mit csináltál volna másképp? Van valami,amit meg kellett volna tenned, de nem tetted, vagy fordítva?

2019. dec. 13. 14:49
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
16%
Túl keveset dabeltem, ettől a gondolattól soha nem tudok szabadulni.
2019. dec. 13. 14:54
 2/13 anonim ***** válasza:
49%
Sose dugtam meg szép csajokat, még egyet sem. De annyira antiszoc vagyok sajnos. Ez teszi tönkre az egész életem. Bárcsak normális lennék.
2019. dec. 13. 15:17
 3/13 anonim válasza:
89%

Csúnyákat igen?

Kérdező!

Hogy nem mondtam többször a férjemnek,gyerekeimnek,családomnak: szeretlek,ne haragudj,köszönöm,kérem.

Bár igyekszem annyiszor,amennyiszer csak lehet,mégis ez az a 4 szó,amit nem lehet elégszer.

2019. dec. 13. 17:58
 4/13 anonim ***** válasza:
0%
Nem még csúnyákat se. Szüz vagyok. Nem élet ez. Meg kellenne változni, de nagyon nehéz.
2019. dec. 13. 18:24
 5/13 anonim ***** válasza:
90%
Van jópár dolog, amit másként csináltam volna, de ezen már úgysem tudok változtatni, értelmetlen rágódni rajta. Ha megtudnám, hogy holnap meghalok, akkor leginkább azt sajnálnám, hogy nem lenne már lehetőségem befejezni egy ajándékot, amit egy általam nagyon becsült és szeretett embernek terveztem. Amúgy meg nem lenne semmi: az életemben több a probléma, mint az öröm, az emberi kapcsolataim gyakorlatilag nullán vannak, és nem hinném, hogy ezen tudok változtatni.
2019. dec. 13. 18:33
 6/13 anonim ***** válasza:
Hogy eddig kihúztam.
2019. dec. 13. 20:05
 7/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi valaszokat,varok meg.

1# Mi az a dabeles?🤔

2#,4# Olvastam mar kerdeseidet, felismerhető a stilus. Az alapjan menthetetlen vagy.

5# A multon valoban nem lehet valtoztatni, de a jovon igen, ha akarsz.

2019. dec. 13. 20:33
 8/13 anonim ***** válasza:
86%

Hogy így elszúrtam. Több nagy, visszafordíthatatlan rossz döntést hoztam. És nem fektettem elég energiát a tanulásba, pedig kizárólag abba kellett volna, semmi másba.

Ha megtudnám, hogy holnap meghalok, már csak azt érezném, hogy "végre!".

2019. dec. 13. 20:55
 9/13 anonim ***** válasza:

Kérdező, részben egyetértek. Igen, a jövőn lehet változtatni, de csak bizonyos határok között. Teljesen újrakezdeni nem lehet mindig, mert más lehetőségei vannak az embernek 18, 38 meg 58 évesen. Bizonyos dolgok időhatárosak. Ki lehet hozni az adott lehetőségekből a legjobbat, de nem vagyok benne biztos, hogy ez mindig "elég jó" ahhoz, hogy az adott személy kiegyensúlyozott legyen. Egyébként igaza volt Jungnak, aki azt írta, hogy "sokmindent, talán mindent el lehet viselni, ha van értelme". Na nekem éppen ez a sarkallatos pont, nem igazán érzem, hogy (számomra) lenne értelme.

(5# voltam)

2019. dec. 13. 21:24
 10/13 A kérdező kommentje:
Pont arra irtam, hogy tudnal valtoztatni, ha a hozzaallasod valtozna, es latnad ertelmet. Nyilvan vannak korhoz kotott dolgok, de az emberi kapcsolatok pont nem olyanok, azokat megvaltoztathatod, amig te is, meg az erintettek is elnek.
2019. dec. 13. 22:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!