Miért erőltetik ennyire a klasszikus családmodellt amikor az láthatóan egyre kevésbé sikeres?
Ha valamit megszoknak az emberek és társadalmilag alap lesz, akkor azon nem akarnak változtatni. Ha működik, ha nem. Jó példa erre az, hogy mennyi hozzászólás szól arról a neten, hogy a gyereket meg kell verni és akkor jó gyerek lesz. Ők ezt szokták meg, ezért vannak oda...
Szerintem ez amúgy nem családmodelltől függ csak, hanem az emberektől. Egyik családmodell sem fog instant megoldani minden problémát. Főleg, ha az illetőnek nem az felel meg. Akiknek jó a párosban lévő házasság, azok csinálják. Akiknek jó a törzsi dolog, csinálják. Szerintem simán el kéne ezeket fogadni és ennyi. Én pl. közlöm, hogy csak nyitott kapcsolatban vagyok benne: Fiatal vagyok és szeretek szexelni.
Röviden tömören:
-dobott az asszony/genderes vagy
-idegálapotos lettél
-hablatyolsz valami eszkimó swingerekről
A tanulság:
Legyél homokos vagy ősember mer jobb mint a drog
Azért az amazonaszi törzsek élete sem fenékig tejfel,pláne hogy Maduró gyakorlatilag rájuk gyujtja az erdőt ami marad azt pedig kivágja.
Az északameikai indiánokat senki nem fogadja el. A rezervátumban élnek inkább rosszul mint jól.
Most ez van ehez kell alkalmazkodni,rossz de nincs jobb. Nem tudod magad függetleníteni a világtól. Vagy ott van é-korea ők megtették,ezért éheznek,és nincs áram este 10után, de mondjuk deviza hitel sincs,meg gyogyszer a patikában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!