Sok sikeres nőre miért mondják rá, hogy csak azért lettek sikeresek mert a jó férfiakkal feküdtek le?
Figyelt kérdés
Nemrég olvastam egy cikket Natalie Portmanről, ilyen megkérdezzük a színésznőt hogy sikerült elérnie azt amit. Gondoltam elolvasom a kommenteket és nagy meglepetésemre nem egy olyannal találkoztam, hogy "csak az a titka hogy a jó emberekkel feküdt le". Kicsit meglepődtem, majd belegondoltam hogy több színésznőről, énekesnőről és egyebekről is hallottam ezt a "véleményt". Miért van ez? Egy nő tényleg nem lehet sikeres anélkül hogy lefeküdne valakivel? Vagy csak sokan ezt hiszik?2019. nov. 23. 23:15
1/7 anonim válasza:
Mièrt mások vélemémyét tartod fontosnak? Mi alapján szoktad megìtélni az embereket?
3/7 A kérdező kommentje:
Nem, csupán érdekesnek tartottam és próbálok rájönni az okára, sokak véleménye miért ez.
A véleményem Natalie Portmanről pl. nem fog megváltozni egy komment miatt.
2019. nov. 23. 23:30
4/7 anonim válasza:
madonna az oneletrajzi konyveben megirta h barki el hajlando volt lefekudni csak h fentebb jusson
5/7 anonim válasza:
Sokkal hamarabb, eléri a célját.
Számító.
Nem igaza van?
Minek szenvedjen kuszkodjon éveken az amit még tud oldani egy éjszaka alatt.
6/7 anonim válasza:
Nagyon sok tud mulni kapcsolatokon/kapcsolatrendszeren
7/7 anonim válasza:
Mondhat bárki bármit, leírom, ahogy én látom.
Igen Sok nő köszönheti a sikerét (karrierét) annak, hogy a férfik kegyeikbe vették őt (aki nem érti: lefeküdtek vele szexelni). Ugyanakkor nagyon sok nőt ismerek (idős vagyok), akik a tehetségüknek, rátermettségüknek köszönhetik az eredményességüket.
Az, hogy minden sikeres nőt az első csoportba sorolnak, az csupán a tájékozatlanság vagy az irigység eredménye.
Ffi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!