Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Szégyelljem magam, hogy 33...

Szégyelljem magam, hogy 33 évesen nincs saját lakásom?

Figyelt kérdés
Albérletben élek és a fizum jelentős részét ez el is viszi, havonta 200-at tudok kb. tisztán félretenni úgy, hogy anyagilag senki nem támogat. A tartalékom 3 misi.
2019. dec. 8. 13:08
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
28%
Nekem 25 évesen lett saját lakásom.-33f
2019. dec. 9. 09:28
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Nem, ne szégyelld magad! 33 évesen egy nagy nulla voltam, - hitelt nyögtem és nem egyszer volt, hogy megcsúsztam egy-két számlával. A helyedben elgondolkodnék egy Fundamentás megoldáson, - NEM VAGYOK ÉRINTETT BENNE, - de ha fix részletekben, önrésszel előbb tudsz saját lakáshoz jutni, mint a jelenlegi módszerrel, akkor valóban kedvezőbb hosszútávon, hogy nem más zsebébe pakolod a pénz (miközben folyamatosan ki vagy szolgáltatva annak, hogy másnap miként ébred), hanem a sajátodat menedzselnéd.

A pénzintézetek jelenlegi választékából ez az egyetlen - szerintem, - amely hiteles maradt és nem vetkőztet gatyára egy tejfölért.

2019. dec. 9. 10:22
 13/14 anonim ***** válasza:
71%
De mielőtt valaki letámadna, hogy miből, örököltem. Nyelvtanári, tolmács fordítói fizetésből nem telt volna rá.
2019. dec. 9. 10:33
 14/14 A kérdező kommentje:

13: köszi, igazából tényleg arra irányult a kérdés, hogy kell-e magamat szeritetek rossuzl éreznem, amiért nem tudtam még összekaparni egy lakásra valót. Egy szépen felújított házat fogok örökölni vidéken, de remélem, hogy erre még jó ideig nem kerül sor.

12? köszi, megnézem ezt a lehetőséget is.

2019. dec. 9. 11:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!