Titeket nem fárasztanak az ilyen férfi legyen férfi felszínes frázisok?
Így igaz.
Jópár év múlva már nem tudom mi lesz ezekkel az elszállt elvárásokkal férfi téren.
Valószínű nekünk is kell majd habcsókos sütikéket sütni, melózni, gyereket vinni az oviba, sütni-főzni, motorblokkot szétszedni a zasszony autójához, és ragyogjon a ház.
Vannak jelek, amik alapján erősen kerülendő egy nő. Pl ha dög lusta, meg elkényeztetett, akkor erősen elvárható idővel tőle ilyen követelmény.
Éljen akkor szépen egyedül, 1 darab macskával.
Az elvárás az megvan a nők reszéről de ha találkoznának egy olyan férfival akit elképzelnek akkor a kerdésem az lenne, hogy az olyan ferfinak kellene az a nő ? Mivel altalában csak az elvárás van meg más felé de saját magát nem veszi észre, hogy üres mint egy lufi. Kivülről vonzo, meg szep szines de a töltelék az csak a langyos levegő.
Persze ervényes a másik oldalra is nem védem a férfi tarsaimat sem, mivel vannak kollégáim akik 140 kg-osan meg büdösen elvárják, hogy nekik toppmodel alkatú baratnőjük legyen. Meg ilyen meg olyan csaj kell nekik, mert neki miert nem lehet.
A masik, rinyál mint egy kislany, de ki van gyurva mint rambó, es ez a kettősség nem összeegyeztethető, mondom neki hagyd abba a hisztizést meg a sirankozast és kész, lesz csajod. Amikor meg lett baratnője meg gyerekei akkor azon sirt, hogy most az életének vége. Ő mar elashatja magat már semmi sem lesz ugy ah eddig volt. Erre vagytal most meg ezen sirsz. Ferfitarsaim mi sem allunk jobban.
Szépen mindenki dolgozzon magán és nezze reálisan a dokgokat.
Nem hogy fárasztanának, nem is foglalkozom vele.
Aki eszet próbál osztani nekem erről, annak meg át szoktam adni a terepet: "itt a gát, - bizonyíts!"
Teljesen normális,hogy a nők FÉRFIra vágynak nem egy kisfiúra aki elvan magának a kis panelba a kis árufeltöltői melójával,megelégszik atz olcsó kategóriás dolgokkal,nem tesz többet,nem teper,nem hajt.
Ki akar ilyen kisfiút maga mellé,teljesen megértem a nőket ebből a szempontból is.
Sokszor már a nők 20-n évesen ilyen olyan projektvezető ilyen olyan manager,ilyen beosztás olyan,saját lakás.
Nem mindenki de rengeteg ilyet látok,fiatal lányok előbbre tartanak,a pali meg el van magának,szobabérlés nem akar levállni anyukától.
Teljesen jogos,hogy férfire vágynak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!