Nektek milyen sminketek volt a szalagavatótokon?
Szempillaspirál meg egy szájfény túl egyszerű lenne?
Hétköznap sosem sminkelem magam, sőt, nem is tudok szinte, anyukám még úgyse, ezért ki van zárva h képes legyek magamnak összedobni valami füstös meg csillogós akármit, meg nem is akarok.
Nekem egy barna füstös szerű szemsmink volt tussal, és egy szajszinu rúzzsal
Valami ilyesmi volt, csak nem csillogott
Ahogy te szeretnéd. :)
Nekem szalagavatón bézs-barack színű szemhéjpúder volt fekete tusvonallal, szájfény nélkül, gólyabálon pedig sima tusvonal, sötétbordó rúzzsal. De vannak, akiken semmi nem volt. Ez a te nagy napod, a következő ilyen talán esküvőn lesz. Döntsd el te, hogy érzed magad jól. :&
Tussal kihúztam a szemem és szájfényt tettem fel. Egyébként szalagavatón volt, aki nem is volt kisminkelve.
Nekünk külön volt a bál, itt szintén tust használtam, illetve fehér szemhéjpúdert, ami kicsit csillogott, mellé pedig egy rózsaszínes rúzst. Nálunk szinte senkinek nem volt egy kiló vakolat a fején egyébként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!