Lányok, miből áll a mindennapi sminketek?
Figyelt kérdés
Kíváncsi vagyok az átlagra. Én korrektort használok szem alá + szemöldökceruza, mást nem.
20L
2018. júl. 16. 23:43
1/19 anonim válasza:
Szemöldökceruza
Korrektor
Szempillaspirál
Néha rúzs, de nem feltűnő, hanem inkább valami természetes szín, és nem vastagon.
20/L
2/19 anonim válasza:
BB krem, spiral, szemoldokceruza.
3/19 anonim válasza:
Ha feldobok egy alap sminket, akkor arckrémmel kezdek, vékony rétegben. Erre jön rá az alapozó, egy kis pirosító, szempillaspirál, szemöldökformázás. Meg esetenként pici rúzs vagy színezett ajakápoló :)
4/19 anonim válasza:
Fényvédő
Korrektor
Szemöldökceruza / szemöldökpor
+szempillaspirál, púder, ajakbalzsam, de ezek nem mindig
5/19 anonim válasza:
Arctisztitas utan arckrem es/ vagy szerum. Primer,korrektor , alapozo vagy puder az arcom allapotatol fuggoen. Neha egy szempillaspiral vagy egy natur szin a szamra.
6/19 anonim válasza:
Alapozó, Korrektor szemem ala,ha nagyon faradt vagyok,de ezt nem mindig,púder, szempillaspiral Es valami natúr ruzs. Nyilvan ha van valami alkalom akkor tust is szoktam hasznalni esetleg szemhejpudert.
7/19 anonim válasza:
Jelenleg (fényvédős) primer, korrektor, kevés szemöldökpor a hézagoknál, highlighter, fekete szemceruza, spirál, rúzs.
8/19 anonim válasza:
alapozó, korrektor, szemöldök pomádé, highlighter, szempillaspirál.
9/19 anonim válasza:
Alapozó, korrektor, púder, szempillaspirál, szemöldökzselé, plusz néha szemceruza.
10/19 anonim válasza:
Szemöldökceruza
Szempillaspirál
Korrektor (ha kell)
Ha olyan helyre megyek, kevés rúzs és valami nem túl feltűnő szemceruza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!