Miért ennyire bunkók, és rosszindulatúak az emberek?
Ma sétálok a kis oedogommel (csivi) ki néztünk az egyik plazaba... Tömve volt karácsonyi ajándékok után loholtunk, és több ember hangos menyilvanulasa a kutyám felé, amit én nem tudok egyáltalán tolerálni... Mint egy tengeri malac, 2.nagyon vigyázni kell veluk mert oda kapnak és tiszta agresszívek... Vagy csak szimplán röhögik mert akkora mint egy macska... Ezeknek az embereknek mi a bajuk? Se nem bántotta őket se én. Miért kell ezt?
Ha én megszolnam őket még nekik alna feljebb!
Szerintem az a bajuk, hogy bevásárlóközpontban semmi keresnivalója egy kutyának ami + figyelmet igényel. Így is tömve vannak a sorok a sok hülyétől mert "ajándékot kell venni karira" és idegesek, hogy pont előlük vitték el a 250cm-es tv utolsó élő példányát... de még egy + kutyát is kerülgetni kell.
Ne vidd legközelebb a kutyádat és észre sem fognak venni, nemhogy beszóljanak.
Úristen.... És mi van akkor ha ti is alltalanositotok úgy mint a többi?
Nevelés kérdése az egész, azért ezt nem kell minden csivava tartora rá húzni, biztos olyan a kutyája. Ki kell most titeket abranditanom hát nem!
Mondjuk rajta kívül még bent volt 2 juhász kutya és francia bulldog ok az üzletben, na és ők oda valók? Őket miért öltöztetik?
Gondolkozzatok már el kicsit...!!
És ha állat barát a hely pl kávézó?
Oda se?
Akkor eleve minek lett Kutya barát a hely?!
...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!