Ha részegen megyek az állásinterjura mi lesz abbol? Eszreveszik hogy ittam? 19l
Elegem van hogy olyan stresszes vagyok hogy meg sem merek szolalni. Mikor reszeg vagyok semmi problemam nincs. Nem szorongok.
Viszont felek hogy megerzik rajtam az alkoholszagot.
Szerintetek?
Ne részegen menj, csak legyél max spicces. Igyál semlegesebb piát, mondjuk vodkát és az alkohol „bűzét” legalább nem kísérik más szagok mint pl a sörnél.
Elfedésképpen ami jó: petrezselyem zöld, menta, lila Listerin (arra is foghatod az alkoholt), alapos fogmosás. És az is előnyös, ha nem éh gyomorra iszod. Esetleg rágó, de az negatív benyomást kelthet. Száj spray is létezik.
Kívülre meg dezodor (mert az izzadtságban is kiválik a méreganyag, az „alkohol”, büdösebb leszel), lehetőleg görgős (az jobban fed), és vmi szolídabb parfüm.
De ha én már ittasan mennék interjúra, akkor már ezeket pont leszharnám.
Egyébként nem díjazom ezt az ötletet, akkor már inkább vmi gyengébb nyugtató.
igen igen ,a vodkának a szaga érződik legkevésbé
én azt javaslom guríts le pár vodkaszódát, moss fogat, és menj
Nekem összejött, vizsgán. Lement 4 koktél aztán arra sem emlékszem mi volt. Este hívtam az oktatóm, hogy mi volt.
Azóta úgy is vezetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!