Előfordult már veled, hogy valamiből nagyon jól jöttél ki, ami kezdetben veszett ügynek látszott?
Figyelt kérdés
Mindegy, hogy iskola, munkahely vagy család az, ahol megtörtént, kérlek meséld el! :) Az is mindegy, hogy a szerencse állt melléd, vagy nagyon találékony voltál, de utóbbi esetben még jobb. :)2019. nov. 21. 13:11
1/4 Blade Bone válasza:
Háát, igazából ez felfogás és alkalmazkodás kérdése, szóval legtöbb esetben mindig jól jövök ki... Persze van, hogy hosszabb időbe telik minden, de általában a végeredmény mindig pozitív jellegű.
2/4 anonim válasza:
Nem tudom, ilyen sztorira gondolsz-e, de talán megteszi. Az első munkahelyemen még csak pár hete dolgoztam, és a főnököm nagyon tapló módon beszélt velem, mikor elszúrtam valamit (én elég fiatal voltam, húszonéves, a főnök már jóval 40 felett). Baromira kellett a munka, ugyanakkor azt is éreztem, hogy ha ilyen stílusban fog velem beszélni, abba tönkremegyek előbb-utóbb. Így hát úgy döntöttem, nyíltan beszélek vele, elmondtam, hogy szeretnék itt dolgozni, viszont ezt a stílust nem fogom tudni elviselni. Ennek az eredménye az lett, hogy a legjobb viszonyba kerültünk a főnökömmel, sok évig dolgoztam még ott, jókat dumáltunk, kikérte a véleményemet, stb. A kollégák elárulták később, hogy előttem minden csaj csak max. fél évig bírta a főnököm stílusa miatt.
3/4 A kérdező kommentje:
Kedves második, igen, ilyen példákra gondoltam. :) köszönöm
2019. nov. 21. 14:46
4/4 anonim válasza:
Akkor jó! Közben az ugrott be, hogy ez a munkahelyi sztorim hasonlít a medvés viccre („Medve, lehúznál a halállistádról?” „Persze!”). :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!