Aki gyereket csinált az megtudja mondani h miért?
Figyelt kérdés
Kicsit antiszociális vagyok S élnem tudom képzelni h esetleges a vagyonok átadásán kívűl mire jó. Egyesek mondják hogy átakarják a genetiká. Minden kihalása van ítélve megszületésétől fogva. Csak a kínokat sokszorozzák az emberek szerintem tudatlanúl. Olyan embert is láttam a minap aki a saját kutyáját nem nevelte és sok ilyen ember gyereket vállal de minek ? Ez szívás mindenki részéről ...2019. nov. 20. 12:49
21/21 Kései Sirató válasza:
Utolsó! nem csak az hátrányos helyzetű, aki cigány, hanem az, aki állami gondozásban nőtt fel, veleszületetten fogyatékos, vagy egy fogyatékos testvér miatt folyamatosan elhanyagolták, aki rettenetesen szegény és elmaradottabb faluban, tanyán él, stb. Az amit leírsz, hogy nem tervezik meg a gyereket és nem gondolkodnak előre, az igénytelen cigányokra igaz, de a többiekre egyáltalán nem.
Kérdező, mi a helyzet veled, miért nem írsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!