Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Aki gyereket csinált az...

Aki gyereket csinált az megtudja mondani h miért?

Figyelt kérdés
Kicsit antiszociális vagyok S élnem tudom képzelni h esetleges a vagyonok átadásán kívűl mire jó. Egyesek mondják hogy átakarják a genetiká. Minden kihalása van ítélve megszületésétől fogva. Csak a kínokat sokszorozzák az emberek szerintem tudatlanúl. Olyan embert is láttam a minap aki a saját kutyáját nem nevelte és sok ilyen ember gyereket vállal de minek ? Ez szívás mindenki részéről ...
2019. nov. 20. 12:49
1 2 3
 11/21 anonim válasza:
61%
9-es kérdező. Valóban szokatlan a kérdése, de lehet, hogy még nem elég érett a kérdező, hogy a gyerekvállalással kapcsolatban bármilyen érzelmeket tápláljon, vagy lehet hogy nem jó családi háttérből származik, ahol lehet hogy sok az ellenpélda a gyerekvállalásra. Pl.: aki nem tud egy normális színvonalban gyereket vállalni, az inkább ne tegye, mert csak sérülni fog az a szerencsétlen magatehetetlen kisember.. Én akkor éreztem először olyan különleges szeretet egy gyerek iránt , amikor megszületett a bátyám kislánya. Akkor kaptam egy ízelítőt abból az érzésből, hogy milyen mértékű szeretet és érzelem robban ki ilyenkor egy felnőtt emberből, amikor egy gyermek jön a világra a vérvonalából. A mai napig úgy tekintek a kislányra mintha a sajátom lenne.
2019. nov. 20. 13:15
 12/21 anonim válasza:
26%
A normális színvonal alatt érzelmi és anyagi színvonalra gondoltam. Lehet szerényebb körülmények között is gyereket nevelni, de ne kelljen nélkülöznie a gyermekben, és legyen érzelmi biztonságban felnevelve.
2019. nov. 20. 13:17
 13/21 anonim ***** válasza:
42%
Hát aki Magyarországra szül gyereket az se komplett.
2019. nov. 20. 13:25
 14/21 anonim ***** válasza:
38%
Nem unod még ezeket a kérdéseket? Már vagy egy tucat ilyen kérdés "mi értelme gyereket vállalni" kérdés van. Kérdezd meg a szüleidet, ők miért csinálták.
2019. nov. 20. 13:49
 15/21 anonim válasza:
20%
Pusztán érzelmi okokból vállal valaki gyereket, ösztönből. (Eltekintve a balesetekből lett gyereket) Semmilyen racionális oka nincsen annak, hogy valaki miért vállal gyereket.
2019. nov. 20. 14:04
 16/21 anonim válasza:
27%
13-as válaszoló, akkor a te szüleid sem komplettek, ugye? Szégyelld magad hogy "IDE" születtél... nagy taps.
2019. nov. 20. 14:23
 17/21 anonim ***** válasza:
63%

Vagyunk egypáran család centrikusak. Én mindig is családban képzeltem el a jövőmet, nekem ez így normális. Nem is érezném magam teljes embernek, ha nem lennének a gyerekek.

A halálos ágyamon nem arra fogok gondolni, hogy milyen munkám volt, vagy milyen házam/kocsim/akármim volt, hanem hogy felneveltem 3 gyereket, és mind a három normális, becsületes ember lett.

2019. nov. 20. 14:51
 18/21 anonim ***** válasza:
37%

- Mert hiányzott, vágytam rá hosszú ideig.

- Mert 5 szobás házat vettünk és 2 gyerekszoba van a házunkban.

- Mert öröm számomra, hogy a szerelmemmel közösen vállalhattam, tudtam, hogy 2nkhöz fog hasonlítani.

- Mert sokat gondolok a jövőre.

- Családcentrikus vagyok, diplomás állásom van, de nem fontosabb a munkám a családnál.

- Mert ideális életkorom volt a szüléshez, és szerettem volna nőként kiteljesedni, nem csak úgy mint feleség, hanem , mint anya.

- Mert biztos voltam benne, hogy a felmerülő problémák ellenére az anyaság boldogság, és csak azok a gyerekek viselkednek szörnyen, akiket a szülők elhanyagolnak.

Most, hogy 8 és 10 éves gyerekeim vannak, már tapasztalatból mondhatom, hogy legalább annyi boldogságot jelentenek ők nekem, mint amit előre elképzeltem.

Kérdező, te hátrányos helyzetű vagy, esetleg sérült gyerekkorod volt, hogy ez kérdésként felmerül benned?

2019. nov. 20. 15:17
 19/21 anonim ***** válasza:
78%

"Kérdező, te hátrányos helyzetű vagy, esetleg sérült gyerekkorod volt, hogy ez kérdésként felmerül benned?"

Miért? Nem lehet megkérdezni valakitől miért akart gyereket? A gyerekteleneket folyton faggatják, hogy miért nem szeretnének, ugyanez vissza meg már nem megy?

2019. nov. 20. 15:44
 20/21 anonim ***** válasza:
27%
A hátrányos helyzetűekben mondjuk pont fel se merül, hogy ne legyen gyerekük... A kérdező kérdése érthető, csak hülyén fogalmazta meg (a "miért vállaltál gyermeket" talán kulturáltabb lenne).
2019. nov. 20. 20:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!