Nem szeretnék többet dolgozni van-e erre megoldás?
Figyelt kérdés
Megjegyezném csövezni se szeretnék de annyira kikészített az emberek által okozott stresz ami nagyrésze felesleges h idegileg olyan mint ha háborúból jönnél haza .. pszichológus sem érdekel mert csak vissza akarna kényszeríteni... Nem tudom mitévő legyek Magyarországon dolgozni nem akkarok eddig kűlföldre jártam de tele a tököm a rabszolgaléttel ennél a halál is jobb de hátha van más megoldás.2019. nov. 20. 08:34
11/19 anonim válasza:
Ha a szüleid megtehetik, akkor tartasd el velük magad.
Pár ismerősöm ezt csinálja.
12/19 anonim válasza:
Akik a saját vállalkozást javasolták, nem tudom, hogy mit gondolnak. Ott is kell dolgozni, jelentős tőke kell hozzá, hogy a megfelelő embereket megtaláld, hogy helyetted vezessenek sikeresen egy céget.
13/19 anonim válasza:
Bármit is teszel, jövedelemre szükség van, nagy valószínűséggel ha olyan területet találsz, ahol egyedül tudsz boldogulni, akkor is kell időnként emberekkel tárgyalni. Ha olyat mondanak vagy tesznek ami nem tetszik, akkor az stresszt eredményez. Jobb lenne ennek utánamenni (nem, nem kényszerítene vissza dolgozni a pszichológus, nem biztos hogy ilyen irányba terelne direkt)...
14/19 A kérdező kommentje:
Villanyszerelő vagyok 29 f de itt már kiégtem. Valami otthoni munka vagy a vállalkozás az még jól is lenne :)
2019. nov. 20. 10:20
15/19 anonim válasza:
Öld az összes idődet és pénzedet a külsődbe, és keress egy sugar mama-t vagy sugar daddy-t.
16/19 A kérdező kommentje:
Írtam h ilyen megoldás nem játszik inkább lennék bérgyilkos nem vagyok szociális alkat ..
2019. nov. 20. 12:36
17/19 anonim válasza:
Kérd a háziorvosod, hogy küldjön el pszichiáterhez, neki mondd, hogy nagyon rossz a lelkiállapotod, tönkretett a stressz, nem tudsz aludni, járjál hozzá rendszeresen, közben érdeklődd meg, hogy hány havi kezelésre járás után lehet elindítani a lerokkantosításod és tedd ezt! Kapsz valamennyi ellátást, a semminél több. Ha közben meggondolod magad, azt mondod, meggyógyultál. 2 ismerősöm is ezt tette.
18/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
2019. nov. 21. 20:33
19/19 anonim válasza:
Az egy nagyon jó szakma, mi bajod vele?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!