Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ha 24 évesen orvos akarok...

Ha 24 évesen orvos akarok lenni, de a szüleim nem tartanak el mi a megoldás?

Figyelt kérdés

2019. júl. 7. 15:27
 1/9 anonim ***** válasza:
84%

Nagyon jól tanulni, mindenféle ösztöndíjat megpályázni, és abból fenntartani magad és/vagy diákhitelből ami a későbbiek során komoly gondot okozhat.

Vagy felhalmozni egy igencsak nagy összeget előtte, és abból élni egyetemista éveid alatt.

2019. júl. 7. 15:30
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Diákhitel, de nem biztos, hogy el is tudod végezni az egyetemet. Esetleg valamelyik kórház patronál.
2019. júl. 7. 15:42
 3/9 anonim ***** válasza:
70%
24 évesen vettek fel az orvosira? Az nagyon sokba kerül, még akkor is ha mellette eltartanak, szerintem nem kapsz annyi diákhitelt sem. Valami nagyon jól fizető munkát kellene találnod, vagy tanulmányi szerződést kötni.
2019. júl. 7. 15:43
 4/9 anonim ***** válasza:
45%
Először is fejezd be a kamu kérdéseid kiírkálását.
2019. júl. 7. 15:50
 5/9 anonim ***** válasza:
Szerintem erre nincs, de talán ápoló tudnál lenni, talán van még ilyen okj-s ben is ; de amúgy idén még asszem, indíthatják a régit, és akkor jövőre már változik.
2020. máj. 5. 22:46
 6/9 anonim ***** válasza:
65%

Allamin bent maradni+ egyetem mellett munka.

Nem ertem valaki miert ne felvetelizhetne 24 evesen? Van itt olyan, aki 30+ kezdte el (egyik valaszolo)

2020. máj. 6. 21:11
 7/9 anonim ***** válasza:
56%
(Én nem a kora miatt írtam, csak ha a szülei nem tudják támogatni, akkor az úgy necces lehet szerintem, és úgy képzelem.:S )
2020. máj. 6. 23:30
 8/9 anonim ***** válasza:
*szal még ha nem kell mellette dolgozni,én úgy képzelem, hogy egy orvosi szak az akkoris nehéz.
2020. máj. 6. 23:31
 9/9 anonim ***** válasza:
84%
Persze, hogy nehéz, de nem lehetetlen. Nagyon sokan dolgoznak mellette. Én másodévóta dolgozok mellette.
2020. máj. 9. 10:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!