Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hogyan képesek egyes emberek...

Hogyan képesek egyes emberek a péntek délutánjukat és estéiket is tanulásra pocsékolni? Mikor akarnak élni?

Figyelt kérdés
Néhány ismerősömből kiindulva adott a kérdés.
2019. nov. 15. 16:34
1 2 3 4 5
 21/49 anonim ***** válasza:
73%

"Ha tudni akarod, este kezdődik a buli 10-től, legalább 3-ig nyomatni fogjuk. Csajok, pia, igazi fiatal élet."

Nyilván így lesz és nem az lesz, hogy felteszel még 5 kérdést mint az elmúlt 30 napban minden nap... :D

2019. nov. 15. 18:13
 22/49 anonim ***** válasza:

Homár max te vagy,de igyad a pacsmag piáid.

Te miniszoknyás csajjal bulizni aha.

Mesélj még légyszi.

Egy ilyen csaj előbb hajtana el.

Én nekem nem az Instant a helyem egy putri tanya az egész,nekem a Yellow,Ötkert a minimum.

Te idd csak a kőbányaidat a hasonló ,,sikeres" emberekkel,szídjátok aki tanul,aztán majd az Audiból köszönnek neked egy fitneszes alakú csinos csajjal addig te sétálhatsz valami 70kilós Tonna Donnával aki majd otthon b_szogat miért nincs lóvé,ehetitek a

vajaskenyeret meg szalonát meg tespedhetsz a panelba.

De csak okosan.

2019. nov. 15. 18:17
 23/49 anonim ***** válasza:

Javaslom ezt,aztán majd irigykedhettek mert majd ők tényleg minőségi életet élnek,te meg majd megélsz talán.

https://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__munkahely-kollegak__..

2019. nov. 15. 18:30
 24/49 anonim ***** válasza:

Nem mindenki szeret bulizni.

Tudom ez meglepő, de így van.

Bár én nem tanulok, de inkább gépezek, rajzolok, ilyenek. :D

2019. nov. 15. 18:32
 25/49 anonim ***** válasza:

Kérdező! Miért zavar az Téged ha valaki a könyvtárban van péntek este és nem issza hülyére magát?

Én konkrétan a második középfokú nyelvvizsgámra (angol már tizedikben meglett és most gyúrok a németre) készülök most jöttem a némettanártól. Holnap emelt matek és töri órákra megyek. Nem vagyok egy bulizós alkat. Neked a buli a piázás nekem meg a színházbajárás.

2019. nov. 15. 18:41
 26/49 anonim ***** válasza:
100%
Én pl az utóbbi három évben majdnem minden pénteken, és ezen kívül majdnem minden nap estig a könyvtárban tanultam. Ennek eredményeként csúszás nélkül sikerült az első 3 év orvosin. Nem kívánom, hogy bármi bajod legyen, de ha esetleg egyszer bevinne a mentő hajnalban egy buli után és megmentenék az életed, akkor te is hálás lennél, hogy a leendő kollégáim anno nem bulizgattak ész nélkül minden hétvégén, hanem kőkeményen tanultak.
2019. nov. 15. 18:50
 27/49 anonim ***** válasza:
Nálam is volt már ilyen, mert a mateknál nagyon rezgett a léc, folyamatosan.
2019. nov. 15. 19:23
 28/49 anonim ***** válasza:

Én munka mellett átképzem magam, akkor tanulok, amikor tudok - ez jellemzően pont a péntek este és hétvégén a legkényelmesebb. Főleg, hogy az eddigi munkahelyeimen a péntek rövidebb volt.

Olyasmit tanulok, ahol maga a suli is nehéz és nagyon sok autodidakta tanulást igényel.

Partiarc sohasem voltam.

Könnyen lehet, hogy pénteken eleve otthon ülnék, mert magamnak való vagyok.

Múlt héten azért voltam inni, kirándulni.

Valami gond van? Valami fáj?

2019. nov. 15. 19:27
 29/49 anonim ***** válasza:
Nekem nem az az élet, hogy bulizok, mert utálok bulizni. Pénteken egyszerűbb megtanulni mindent, mert így nem kell beáldoznom a szombatom vagy a vasárnapom, így azon a két napon "élhetek". Akkor pocséklom az időmet, ha én is pocséklásnak látom. Csak azért mert téged ki lehet kergetni a világból egy tankönyvvel nem mindenki olyan mint te.
2019. nov. 15. 20:03
 30/49 anonim ***** válasza:

Ha valóban annyira szuper lenne ez a “péntek esti buli, csajok, Fanta” dolog, akkor azt élveznéd és azzal foglalkoznál, és nem itt akarnád másoknak megmondani, hogy mit “kell” péntek esténként csinálni.

Én is most péntek este tanulok és gyakorlok, és bevallom őszintén élvezem, és még megerősítő kérdéseket sem kell feltennék ide, hogy “miért nem tanul mindenki péntek este?”.

2019. nov. 15. 20:11
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!