Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ti belemennétek egy találkába...

Ti belemennétek egy találkába egy vadidegennel?

Figyelt kérdés

Találkoztam tegnap egy huszonéves francia turistával itt Budapesten. Beszéltünk egy 5 percet, de nekem mennem kellett. Elkérte a számom, mondván, hogy dumáljunk még később.

Mivel rendes srácnak tűnt, megadtam neki.

Már tegnap 4 fele rám is írt, hogy mikor leszek szabad, de leráztam valami olyasmivel, hogy a mai nap jobb lenne.

Kb 5-kor végzek amúgy, dehát csak este tudnánk találkozni..de fogalmam sincs, hogy szeretnék-e. Én nem vagyok egyéjszakás kalandokra kapható, és nekem kicsit túl szépen hangzik, hogy csak dumálni szeretne (amiben amúgy nagyon benne lennék).

Mit javasoltok?

19/L

2019. nov. 14. 09:42
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

Látom elég megosztóak a vélemények.

Én is erősen vacillálok..Ahogy páran felettébb kulturált módon kifejtették, nem túl nagy a valószínűsége, hogy csak beszélgetni akar. Főleg úgy, hogy csak ideiglenesen van itt.

De közben meg lehet, hogy csak szimplán megismernék egy jófej embert.

Mindig tudok nemet mondani, igen, de borzasztóan szarul érezném magam, ha kiderülne, hogy “hátsó” szándékai vannak, nekem meg el kéne magyarázni, hogy ezt ne, és otthagyni.

2019. nov. 14. 11:49
 12/17 A kérdező kommentje:
Szóval ha lehet, inkább biztosra mennék...és ha annyira biztos, hogy nem csak összefutunk, akkor el se mennék.
2019. nov. 14. 11:51
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

19 évesen több eszed is lehetne . Ne vedd sértésnek ! De egy külföldi turista szerinted mit akarna egy helyi lánytól ?

Jobban teszed ha már most nemet mondasz a talira :)

2019. nov. 14. 12:31
 14/17 A kérdező kommentje:

Nem hülye vagyok, csak menthetetlenül naiv és idealista..:)

Hát jó. Akkor lemondom.

2019. nov. 14. 13:45
 15/17 anonim ***** válasza:
71%

Egyébként nem erőszak a szex.

Elmehetsz vele találkozni, csak nyilvános helyre (szóval mondjuk ne a lakására), és ha úgy látod, hogy többet akar, akkor nyugodtan mondd meg neki, hogy nem vagy híve az egyéjszakás kalandoknak.

2019. nov. 14. 14:46
 16/17 anonim ***** válasza:
68%

Remélem, nem mondtad le.

Ne légy már ennyire nyuszi!! Annyi jó tanácsot kaptál, hogy hogy viselkedj.

De persze, üldögélhetsz otthon is.....és élje más az életet helyetted.

2019. nov. 14. 20:12
 17/17 anonim ***** válasza:
Na mi lett végül?
2019. nov. 14. 21:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!