Az miért van, ha valakinek születik egy gyereke, az nem örül nek, hanem inkább depressziós lesz?
Manapság olyan sokszor hallom, hogy megszületett XY gyereke, és fél, depis lett, mert fél, hogy mi lesz ez után (és nem azoktól hallom akik rossz körülmények között laknak, hanem akik 5 gyereket is simán fel tudnának nevelni, és nem menne rá a pénzük fele se)
Általában ezt csak azoknál taapasztalom akiknek az 1 gyereke születik, és általában a férfiak csinálják ezt...
Szerintem a pasik csak rájönnek, hogy már nem a farkuk körül forog a világ. Anya szoptat, nem ők anyát. Nagy gyerekek.
Ezt úgy mondom, hogy zéró vágyam kölykökre. A nőtől veszi el a szabadságot, a férfi simán leléphet.
Remélem tudod, hogy a depresszió betegség, amiben nem kell keresni a logikát. Egyébként ilyenkor az embernek az élete 180 fokos fordulatot vesz... Bármilyen cuki is a gyerek, őt életben kell tartani, amihez napi 24 óra figyelem szükséges. Ez pedig fárasztó lehet.
Ráadásul csökken az intimitás, szex.
Én ezért is nem vágyom gyerekre, pedig nő vagyok.
Mert sokkal szarabb, mint amilyennek látszik kívülről. Nekem sok barátnőm bevallotta, hogy ha tudták volna, hogy ez ilyen, akkor nem szültek volna.
Nekem eszembe sincs. Szerencsére a párom sem akar.
34/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!