Más is ennyire depressziós?
Konkrétan kikészülök ha meglátok egy olyan képet/videót amin állatokat, embereket bántanak. Vagy ami arról szól hogy mennyire tönkre lett téve a bolygó.. Hogy egyes emberek hogyan élnek.
Az állatok miként pusztulnak el. A cirkuszi állatok hogyan vannak kínozva.. Stb..
Nagyon durván megvisel, folyamat kikészülök és nem bírom felfogni hogy ez mint hogy lehetséges.. Egyedűl kevés vagyok "megmenteni" bármit is.
Egyszerűen képtelen vagyok elviselni. Legszivesebben kiszállnék ebből az életből annyira fáj. Nekem nem a saját dolgaim fájnak.. Hanem mindenki másé.. Talán túl "lelkis vagyok".. Nemtudom..
Hetek óta kivagyok.. Már már öngyilkosságot is fontolgatok.. Egyszerűen képtelen vagyok végignézni ezt. Tudom hülyén hangzik.
De konkrétan belebolondulok..
Még arra is gondoltam hogy ha megtenném, mi változna? Nyílván semmi..
De írhatnék egy füzetet amibe beleírnám az érzéseimet.. A "miértet" ... Talán annak lenne valami haszna.. Felkapná kicsit valami sajtó és feleszmélne pár nagyobb ember aki tehet is a bolygoért valamit .. Nemtudom..
A viselkedésed NEM normális. Fordulj azonnal pszichológushoz.
Más érző embert is megbotránkoztatja, hogy mi történik a világban, sokan tesznek is ellene, de azért ilyen mélyre nem sokan süllyednek, mint te.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!