Mi volt a legnagyobb "arcon csapás", amit az élettől kaptatok?
Negatív motivációkat keresek pl.
Beszólások a külsőre a túlsúly miatt
Rosszul sikerült vizsgák
Elszalasztott lehetőségek vagy párkapcsolatok
Stb.
18L
Pár hete történt. Kb fél évvel ezelőtt, több évnyi hiábavaló próbálkozás után végre megtaláltam álmaim munkahelyét.
Maga a munka is nagyon testhezálló volt, imádtam ott dolgozni, minden szempontból ideális volt, örültem, hogy végre nekem is összejön valami. Kár volt.
A közvetlen felettesemnek szúrta a szemét, hogy lelkes vagyok és fejlődni akarok, ezért addig ügyeskedett a főnökségnél, hogy sikerült megfúrnia. Jelenleg már nagyon rezeg a léc, szerintem maximum pár hét, és ennek a munkának lőttek.
Ez hatalmas pofonként ért, azt hittem, végre révbe érek, erre újra választhatok: vagy megint munkanélküli leszek, vagy kényszerből elvállalok olyan munkákat, amit gyűlölök.
Amikor a lány, akibe szerelmes voltam, és mellesleg a barátomnak is tartottam, hazudott, sumákolt, majd végül engem titulált betegesnek, és aztán rájöttem, hogy végig csak kihasználta az érzéseimet és a jóhiszeműségemet. Ez azért elég nagy arcon csapás volt.
És persze a nagyszüleim halála.
Sok arconcsapásban volt részem, de a legnagyobb az a nagymamám halála volt.
Nagyon közel álltunk egymáshoz, épp nála voltam amikor rosszul lett. Elkezdte kapkodni a levegőt, aztán összeesett.
A mentő a vonalban volt, úton voltak, én próbáltam közben újraéleszteni. Sikertelenül. Hamar odaértek, átvették az újraélesztést, gépre kötötték, de hiába, nem tudták visszahozni. Sokáig próbálkoztak.
Szörnyű volt. Utána meg kellett várni a halottszállítót is. Sosem fogom elfelejteni azt a képet...
2 éve történt, a mai napig is vannak rémálmaim és sokszor kijönnek a pánikrohamaim is azóta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!