16 évesen élettelennek tartom magam? Ez normális?
9-10 éves koromban megismerkedtem a számító gépes játékokkal, rengeteget játszottam, napjaim úgy teltek, hogy suli után csak játszottam és nem jártam közösségekbe és játékon belül barátkoztam, összesen valami 7000oram van játékokban, 15 éves koromban magyar esl csapatba csatlakoztam mert annyira komolyan vettem ezt az egészet, volt olyan hogy több napig nem mentem ki a friss levegőre és csak kockultam olyan emberekkel akkikkel az életbe nem találkoztam.
Majd a gimnázium első évébe 16 évesen rájöttem, hogy rengeteg időt elcsesztem, nagyon mérges voltam magamra és elkezdtem ismerkedni az emberekkel élőben is hatalmas lemaradásban voltam velük szemben. Elkezdtem edzőterembe járni és egészségesen táplálkozni, de még nem vagyok olyan mint a korosztályom, ők bulikba járnak, meg csoportosan mennek és tökre elvannak és én itt még valahogy nem tartok 16 évesen, igaz hogy abba hagytam ezt az egész gamerkedést meg edzek, de nem érzem magam olyannak mint a többi, nekem még sose volt olyan h péntek este találkozok a barátaimmal és beszélgetünk vagy hasonlók, és emiatt egy ürességet érzek az életemben ami inkább magány.
Mit kéne tennem, hogy olyan legyek mint a korosztályom?
Azért egy kicsit túldramatizálod a dolgokat. :)
Nem gondolom, hogy az "élet" kritériuma az edzőterem, és az agyba-főbe ismerkedés lenne. Nem gondolom, hogy ezt valamiféle behozandó lemaradásnak kellene titulálni, főleg, hogy általában ez nem úgy megy, hogy egy ember havonta rendszeresen X új embert megismer, 9 éves korától 25-ig. Azt sem gondolnám, hogy az életstílust össze kéne keverni a fejlettséggel. Attól, mert valaki bulizik, nem fejlettebb, mint ahogy nem feljetlenebb az, aki nem bulizik. Egész egyszerűen mindenkit más vonz.
A magány egy másik dolog. Bár ez sem csak a gamerek sajátja. Sőt, van párkapcsolatban élő, és pezsgő szociális élettel rendelkező gamer ismerősöm.
És miért nem önmagad akarsz lenni? Miért más életét akarod élni?
22 éves vagyok!
19 éves koromig nagy kocka voltam, persze mellette ittam buliztam, de nyáron csak kockultam, akkori barátnőm is ilyen volt, mondjuk jó volt együtt kockulni, de jött egy változás,vagyis egy lány a képbe aki megmutatta az élet jobb arcát!(beutaztuk Magyarországot, persze szingli voltam már ekkor) Így letettem a gépezésről, most nincs is rá időm, mivel dolgozok és utazok! Persze telefonon most nyomom a cod:mobile-t meg várom a lol-t telefonra, de most nem ez a fő célom! Persze ha stabil anyagi helyzetbe lépek, akkor beszerszek egy atomerőművet és halálra kockulok, de most világot látok és bulizok! Persze suli után dolgozok most és alig alszok, de valahogy kell pénzt keresni! Nem vagy élettelen, inkább legyél ilyen, mint drogok, alkoholista, némi beteg! Ismerek drogos lányt aki 16 évesen már drogozott vagy elöbb! Alkoholista lányt is ismerek, aki 17 éves korára szétbaszta a gyomrát és a vékony vagy vastag belét! Szóval bárki bármit mond, a kockulás a Jobbik eset! Légy inkább büszke rá! Engem 18 évesen megkéseltek egy discoba, persze kisebbségi volt! Szóval ott véreztem majdnem el! Nem kell azt csinálnod, mint a többiek! Légy egyedi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!