Ti miben találjátok meg a gyakori sikerélményeket? Kicsit meséljetek is róla légyszi.
Tevékenység, ami gyakran szolgáltat Nektek potitív részeredményt, aminek örülhettek, és motivál titeket a jövőre nézve. :) És megvan a flow élmény.
Pl: fotózás, videózás, tippmix, csajozás, foci, bármilyen sport, festés, seftelés, üzletelés, bitcoin biznisz, stb...
kb. semmiben már, mert olyan szinten vagyok balszerencsés, hogy az nem is igaz egyszerűen.
Sportokban béna vagyok, lesérülök meg kicsit a terhelhetőségem, semmihez nem vagyok tehetséges.
Kocsikat imádtam fotózni (Ferrarik, Lamborghinik, Maseratik, Porschék, tudjátok), ahhoz képest hogy direkt ezekre csorgattam a nyálam meg rendesen izgalomba jöttem tőlük (nem szexuálisan, nem vagyok aberrált, csak tudjátok az a gyermeki izgalom vagy hogy kell mondani), na ebben is olyan sikeres vagyok hogy összevissza jártam a várost ilyenek kajtatva, ehhez képest apám, anyám, haverjaim akik totál telibe tojják a kocsikat mindig jöttek hogy ó itt láttam egy Ferrarit ott láttam egy Nissan GTR-t meg mittudomén, én meg soha de soha semmit nem látok még egy nyomorult Ford Mustangot se. Ez is veszett fejsze, feladtam.
Tippmix: Amikor 1,01-es szorzókon bukok tömegesen, szerintem azt nem kell megmagyarázni. Amire én valaha is teszek ott általában szenzáció eredmény születik, kis gyenge béna csapat nyer, nem születik gól, toronymagasan favorit sportoló rossz napot fog ki stb. stb.
Csajok: ha annyit mondok hogy 23 évesen szűz vagyok, sosem voltam nővel, sosem voltam randizni és családtagokat illetve az utca emberét (boltos, postás stb.) leszámítva kb. 3 éve nem szóltam nőnemű egyénhez, akkor azzal mindent elmondtam. Kevés dolog alakult az életemben sikertelenebbül mint ez a terület. Még 17 év és címszereplője leszek a 40 éves szűz című vígjátéknak. (Eskü megnézem majd akkor azt a filmet.)
Ráadásul még az egészségem is tönkrement pedig sose cigiztem, ittam, drogoztam, nőztem egy másodpercet se.
Már ott tartok hogy kb. a Family Guy meg ilyesmi bámulása az egyetlen amiben nem ér kudarc. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!