Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Milyen hatással volt (ak) a...

Milyen hatással volt (ak) a személyiségedre és az életedre a pszichedelikus élménye (i) d?

Figyelt kérdés
Természetesen azokhoz szól a kérdésem, akik átéltek már ilyesmit.

2019. nov. 6. 03:14
1 2
 11/13 Miss Endzsi ***** válasza:
100%
Ilyen velem is szokott lenni. Visszarepít a flashbe, ezeket mindig próbálom felülírni.
2019. nov. 7. 17:11
 12/13 anonim válasza:
Én meg a füvet sosem szerettem. Én mindig is emmáztam ha volt több pénzem akkor kokain. Chilezésre haluzásra meg eleinte meszkáztam, de késöbb álhattam át a pcp-re! Meszkából is van az a mennyiség ami úgy csap meg mint a fű!
2019. nov. 7. 22:42
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
Pár hét különbséggel próbáltam ki először a gombát majd az lsd-t. Mivel nem nagyon volt tapasztalt ismerősöm akit megkérhettem, hogy avasson be, mutassa meg hogy kell ezt csinálni, ezért innen-onnan ellesett, gyűjtött infókkal terveztem meg nagy baráti társasággal egy gombázást majd egy szűkebben az lsd-t. Tartottam a bad trip-től, mert úgy éreztem még vannak elfojtott érzelmeim, emlékeim a múltból. De miután mind a kettő trip életre szóló élményre sikeredett, sokkal jobban megnőtt az önbizalmam, bármilyen embernél képes vagyok kezdeményezni, holott régen egyáltalán nem voltam, ennyire magabiztos. Bulikban is csak a saját társaságommal voltam, nem nagyon ismerkedtem soha, nehezen szólítottam meg bárkit.
2019. nov. 10. 02:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!