11/21 anonim válasza:
Szerintem csúnya vagyok. Utálok mindent magamon
12/21 anonim válasza:
nekem ár mondtak ilyeneket közelállók:
de csúnya vagyok amikor nevetek
hogy lehet egy ilyen fejű gyereket megsajnálni
ha nekem ilyen fejem lenne azt nem hordanám
13/21 anonim válasza:
Nem vagyok szép nő, de helyes vagy átlagos arcra és testalkatra is. Többek szerint a kisugárzásom nagyon vonzó, van bennem valami plusz, amit én magam nem érzek, nem látok.
14/21 anonim válasza:
Szerintem átlagos vagyok, bár az orromat utálom.
15/21 anonim válasza:
Én nem. De mindig is felfigyeltek rám a pasik, a nők meg utálnak.
Állítólag szép vagyok, jó a testem.
Szerintem meg borzalmas csontos az orrom, és már ráncosodom is.
16/21 anonim válasza:
Csinosnak és szépnek tartom magam.
De kinek mi.
17/21 anonim válasza:
Szerintem semmi extra, amennyire kell, odafigyelek a külsőmre. Mások szerint helyes.
18/21 anonim válasza:
Hangulatfüggő
Van mikor szürke kisegérnek és van amikor csinos szép lánynak tartom magam.
Úgy hogy nem sminkelem magam ,de így is azért van pozitiv visszajelzés akkor örülök neki.
19/21 Metionin válasza:
Arcra inkább karakteresnek, testre én szépnek tartom magam de sok ember szerint túl vékony vagyok.
20/21 anonim válasza:
A szemüveg teljesen elveszi az arckarakterem, ha a hajamat meg felfogom úgy nézek ki, mint egy takarítònő. Ha leveszem a szemüvegem, jó a hajam és még jól is vagyok öltözve szerintem jól nézek ki, legalábbis akkor én elégedett vagyok magammal, más meg nem érdekel mit gondol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!