Az baj hogy 24 évesen még nem érzem magam felnőttnek?
Aki ismer azok szerint fura lenne ha férfiként nevezném magam. Meg nem is változtam sokat 20 éves korom óta. Kezdem úgy érezni hogy ez a nagy felnőttes komoly átalakulás is egy kamu.
Sokszor nekem még az is furcsa amikor egy hozzám hasonló korú feltesz egy kérdést és a válaszolók férfiként írják.
Én legalábbis így gondolom.
Ugyanezt erzem, bar nalam az egyetem kicsit kitolta a 'gyermekkort', hiszen a suli mellett annyit nem tudtam dolgozni, hogy eltartsam magam. Nyaron lett vege az egyetemnek, de az erzes meg nem valtozott. Jelenleg kulfoldon Erasmus szakgyakon vagyok, most eloszor kezdem magam felnottnek erezni, de meg atmeneti az allapot, es felek, hogy Erasmus utan 'visszaesek'. Egyebkent az egyetemistakbol allo barataim hasonlo cipoben jarnak, egyikonk lett focista, na o mar eltartja magat megfeleloen, talan o az egyetlen 'felnott' kozulunk... Nem jo erzes belegondolni, de szepen lassan lehet fejlodni, aztan remelem vegleg atbillen ez a dolog.
Mindenesetre megertem, es sokan vagyunk igy ezzel.
De jó hogy te akarod eldönteni hogy milyen legyek. Tőlem te öregasszony is lehetsz. A te dolgod.
Te troll vagy ?
Nem. Ő arra célzott hogy legyek komoly felnőtt. Holott ez a kérdés nem arról szól hogy döntsétek el hogy milyen legyek.
Mindenki azt mondja hogy ez az egy életünk van. Akkor miért nem dönthetem el hogy milyen akarok lenni? Miért baj hogy engem nem érdekelnek a szaporodási ösztönök , hanem csak saját magam. Nem akarok semminek és senkinek megfelelni.
PONT.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!