Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ha valakinek az élet felfogása...

Ha valakinek az élet felfogása és a hozzáállása a dolgokhoz hirtelen megváltozik annak mi lehet az oka? Külföldi rokonom nem szeretném tőle megkérdezni!

Figyelt kérdés

Van egy külföldön élő másod unokatestvérem, és nagyon ritkán találkozunk személyesen, és a kapcsolatot alig tartjuk egymással. Csak INTERNETES KÖZÖSSÉGI OLDALON LÁTOM NAP MINT NAP A BEJEGYZÉSEIT. Személyesen jó ha KB.: 3 évente találkozik a család , és akkor ilyen felületes témákról beszélünk.

A lényeg hogy Ő egy 35 éves férfi. Az utóbbi 10 évben egyáltalán nem volt párkapcsolata , szórakozni járt el hétvégente éjjel , de komolyabb kapcsolata sohasem volt. Számára soha senki nem volt jó. Minden nőt lenézett valami miatt ez egy rossz tulajdonsága, sajnos nagyon beképzelt illető a távoli rokonom. Jó módban el, tehát még gondoltuk azért néz le mindenkit mert fél hogy ki akarják használni. Ezt még megértettük. Erre most legutóbb vett egy 360 fokos fordulatot és össze állt valami volt "oromlannyal" aki full csóró, és szegény. Ez nem lenne baj mármint a szegénységi része, csakhogy eddig őnála ez kizáró ok volt!

Továbbá még egy gyereke is van a volt kapcsolatából a nőnek. Már össze jött ezzel a nővel tavaly karácsonykor az uncsitesóm, akkor is értetlenül álltunk a dolgok előtt! Erre most kiderült eddig titkolták és megszületett a közös gyerekük!

2019. okt. 29. 21:45
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:

Egyszer én megkérdeztem tőle ( a rokonomtól természetesen)

Hogy miért csinálja ezt hogy magához vett egy olyan nőt aki full kihasználja, magához vett egy gyermeket akinek azt sem tudni ki az apja, ráadásul már a nő családja is "ráakaszkodott". Teljes mértékben kihasználják, a legdrágább luxus holmikat vetetik maguknak. Például Gucci.

Még a vak is látja hogy ez a nő és családja teljes mértékben kihasználja. Bemennek a közértben és € - ról átszámítva ilyen 150-200 ezer forint összeg körül megvesz minden vackot ez a nő... Mű mellet csináltat.. Sorolhatnám. Egyébként egy full csúfság azért mindene mű , azzal próbálta eltakarni az igazi arcát. Láttam smink nélkül. Atyám. 😂 Bocsi.

Szóval írtam neki a neten mert féltem őt.

A rokonom a saját profiljáról nem válaszolt! Jött egy bejövő üzenetem egy üres profilról... Biztos csinált másikat... És abban írja hogy

,, Igazam van, és ő már megbánta ezt az egészet, és biztosan tudok neki segíteni valahogy ebben a helyzetben ".

Nem válaszolok rá, mégis én hogy segítsek neki? Észt nem lehet osztani :-((( Annyira sajnálom őt, de én mégis hogyan tudnék rajta segíteni? 🤔🤔🤔🤔

2019. okt. 29. 22:14
 12/27 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező! Még soha az életedben nem gondoltál arra, hogy a srác magányos?

Azt, hogy mit mutatott korábban, hogyan viselkedett, nem tudod, mi generálta, mi váltotta ki belőle, és szerencsére még nem látsz bele az agyába, így nem tudod, mi zajlott le benne. Akár csak annyi, hogy nem talált emberileg megfelelő társat.

Elképzelhető, hogy érte valami impulzus, és változott. Én nem ismerem, mondjuk ezzel nem vagyok egyedül.

De 35 évesen talált társra ,tehát eddig nem volt mondjuk ennyire komoly kapcsolata. Talán szeretett volna eddig is.Talán egyedül volt nagyon. Most meg összejött. Olyankor meg nem a pénz számít.

Az hogy mit mondott, ha kérdezték ezekről a dolgokról korábban, mit számít?

2019. okt. 29. 22:16
 13/27 A kérdező kommentje:
Szerelem. Ugyan. Ő is bevallotta hogy már megbánta. És én nagyon sajnálom őt. De mégis hogy segítsek neki? Milyen segítséget vár el tőlem? Menjek oda és zavarjam el helyette? Ajjajj 😄
2019. okt. 29. 22:17
 14/27 A kérdező kommentje:

ma 22:16

Igen, csakhát van valakinek egy elképzelése akkor nem fogja ennek a szöges ellentétét választani. Ami már a nem normális kategória szerintem. Nem az a baj hogy szegény önmagában ezzel nincs gond hanem a körítés még ami mellé van... Siralmas..

2019. okt. 29. 22:21
 15/27 A kérdező kommentje:
Legutóbb az újszülöttnek vetetett egy 390 Eurós Gucci ruha szetett. Sapka, előke, és egy ruha. Használja egészséggel és örömmel, azt kívánom. Nekem aztán teljesen mindegy , de nem kellett volna megvenni hiszen úgyis nyilván kinövi 1-2 hónap múlva. Persze a nőnek nem számít nem az ő pénze... Én a rokonomat sajnálom és féltem!
2019. okt. 29. 22:34
 16/27 A kérdező kommentje:
Azért 1 darab ruha 1 darab sapka 1 darab előke, átszámítva 120 - 130 ezerért kicsit luxus egyhónapos gyermeknek. Nemsokára kinövi nyilván... Életszerű áron is lehetett volna venni. Nos , ilyen szinten vannak a nő kihasználja.
2019. okt. 29. 22:37
 17/27 anonim ***** válasza:
33%
Nekem te nagyon irígynek tűnsz, biztos sokszor képzeled magad a csaj helyébe.
2019. okt. 29. 23:22
 18/27 A kérdező kommentje:
Gondolj amit akarsz! Nem ez volt a kérdés! Féltem a rokonom és nagyon sajnálom őt!
2019. okt. 29. 23:53
 19/27 anonim ***** válasza:
81%

Oka van, hogy ennyire titkolta a családja előtt, hogy apuka lett és meg is tudom érteni, mert rengeteg a minden lében kanál, akadékoskodó ember.

Ki tudja, előfordul, hogy valaki nem éppen önszántából lesz örömlány és amint lehetősége van, dobbant is onnan. Az is lehet, hogy olyan természete van, aminél tesód még el is tekintett a múltjától, vagy annyira beleszeretett. Van ilyen.

Minden esetre sok boldogságot nekik!

2019. okt. 30. 01:05
 20/27 A kérdező kommentje:

Bár nem a kérdéshez tartozik, eltér a témától, de itt megjegyezném hogy olyan nincsen amit írsz

"nem önszántából volt oromlany". Dehogynem! Mindenki előtt ott a választás lehetősége, én személy ha ilyen mély szegénységbe sodorna a sors, inkább elmennék wc-t pucolni, mint takarító , akár szemétszedőnek, valóban alantas munka lenne de tudod bele tudnák nézni reggelente a tükörbe , tiszta lelkiismerettel, és szégyenérzet nélkül,! 🙏🙏🙏

De a tiéd is egy vélemény volt, köszönöm szépen,vannak ilyenek.

2019. okt. 30. 03:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!