Te is szeretnél néha lemenni a térképről, elvonulni egy lakatlan szigetre?
Én megtettem! Részben.
Válás után 1,5 évig a munkába menekültem. 12-16 órákat melóztam két helyen, szinte csak aludni jártam haza az üres lakásba. Ezt hívom utólag zombi módnak. (nem teljesen volt saját döntésem, adósságot halmozott fel exem, ki kellett fizetnem) Ezen időben nőkre sem néztem. Majd fokozatosan, eleinte bénázva, vissza szoktam a randizáshoz. Megismertem egy Mexikó városban élő magyar nőt a neten. Hónapokig leveleztünk, cseteltünk. Majd eljött Budapestre, én pedig vele mentem Mexikóba. Fantasztikus hónapok voltak! Mondhatom, lementem a térképről, ill. jó messzire mentem egy egészen más közegbe. Sajnos, végül a nő nem engem választott, de azért hálás lehetek neki, hogy kihúzott az állóvízből, a gödörből és újra élni kezdtem. Hazajöttem. Nem sokkal később, megismertem életem nagy szerelmét. 15 éve élünk együtt. Pár éve hajtás, új, sokkal jobb munka. Majd 40 évesen ráébredtem, nem akarok többé másoknak dolgozni, elegem van a stresszből, a hülye főnökökből, felmondtam. Ha éve itthon dolgozom, a magam ura vagyok. Nejemet nem vették vissza szülés után, ő is vállalkozott. Elmondhatjuk, leléptünk a mókuskerékből! A magunk ura vagyunk, és jól érezzük magunkat a bőrünkben! Gyerekeink is sokkal többet kapnak tőlünk, mintha alkalmazottként gályáznánk. Szabadnapot szinte akkor teremtünk magunknak, amikor akarunk, gyerekeinkkel akkor vagyunk mikor szükségük van ránk. Az sem izgat minket, hétfő vagy vasárnap van! Sokszor, azt sem tudom, milyen nap van! :-) Akkor dolgozom, amikor kedvem tartja, ihletem van (hiszen művész vagyok). Ha úgy van kedvem nekiindulok sétálni a városban vagy máshol, kutyát sétáltatni, kerékpározni, bevásárolni, stb. Hol nappal, hol éjjel dolgozom, vagy éppen alszom, mikor jól esik.
Kell ennél több? Nem kell lakatlan sziget, sem elrepülni a holdra, mikor itt is úgy élhetek, ahogy nekem tetszik!
Persze, hosszú évekig én is keltem hajnalban, mentem melózni, akár estig. Szürke, egyforma napok voltak. Féltem kilépni mindebből, azt hittem ez jelenti a biztonságot. Nagyot tévedtem!
48F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!