Ismertek olyanokat akik tudatosan a 0-ról küzdötték fel magukat és sikeresek lettek az életbe?
Ismerek.
Szabolcsból, egy szinte nevenincs faluból, egyszerű nincstelen parasztgyerekként indult az életnek, ma többszörös milliárdos, pedig nem maffiózó.
Első le van pontozva, pedig igaza van, mi számít sikernek?
Mert nem feltétlenül csak az a siker, ha valaki csilliárdos lesz (sőt, sok esetben ez sem hozza meg a boldogságát).
Szerintem az is vehető egyfajta sikernek, ha valaki túllépve a gyerekkori nincstelenségen, problémáin, sérelmein képes elérni egy viszonylag normális, átlagos felnőtt létet.
Nem.
Kevés sikeres embert ismerek, de ők is alapból olyan jellemek voltak, akik "fogékonyak" rá és bizony nem a 0-ról indultak...
Egyébként a sikert tényleg nem árt definiálni!
Mert nekem pl NEM siker az, ha rengeteg pénzem van, évi 3-szor utazhatok, a mindennapokban hajszolt vagyok, a munkámat nem szeretem. Van ilyen rokonom is, őt bele se soroltam, amikor fentebb írtam, hogy kevés sikeres embert ismerek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!