1/7 anonim válasza:
A régi Balázs egy őstulok volt, a Viva-s időszakban. Azóta jobb lett a helyzet, de még most is nagyon csúnyán beszél és nagyképű, röhögön mindenen.
2/7 anonim válasza:
Fiatalon valóban egy idióta volt, de nem tudta, hogy egyszer egy operatör azzal bosszúlja meg, hogy kirúgták, hogy nyilvánossá teszi ezeket a felvételeket. Szerintem 20 évesen más is csinál nagy baromságokat. Nekem egyébként az egyik legszimpatikusabb műsorvezető, a legtöbb műsorát kedvelem.
4/7 anonim válasza:
Már egy ideje nem hallgatom, nézem a műsorait. Nem tetszett a beszólogatásai, a másik lenézésének a módszerei , mert ezzel azt mutatta, hogy ő aztán teljesen tökélete.
Ma nem tudom milyen, remélem változott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!