Mi a véleményetek Gálvölgyi Jánosról, és Friderikusz Sándorról, meg Sebestyén Balázsról?
Gálvölgyit emberileg nem igazán ismerem, a régi paródiája fenomenálisak (pl. Rózsa György), meg az újabbak között is van pár jó, de összességében nem az én stílusom.
Friderikuszt IMÁDOM! <3 Tudom, hogy nagy egoista, hogy arrogáns, hogy sokszor bunkó, tudom, tudom, tudom. De akkor is, hatalmas arc, fergeteges humorérzéke van, intelligens, művelt, és egy valóságos cukorfalat (ha éppen olyan kedvében van) *.*
Az pedig külön tiszteletre méltó, hogy soha nem beszél a magánéletéről.
Balázzsal sincs problémám, az ő fiatalos stílusa (noha 19 éves vagyok) nem az én stílusom, de egyébként ő is egy jó humorú, jó műsorvezető. A vivatévés baromkodásaira viszont nokomment.
Gálvölgyi: emberileg nincs vele bajom, de a műsora borzalmas volt.
Friderikusz: egoista, ahogy már előttem leírták.
Balázs: róla inkább nem ejtek egy szót sem.
Gálvölgyit emberileg bírom, a műsora is nagyon jó volt régen, de később annyira ellaposodott, ennek ellenére húzták, mint a rétes tésztát.
Friderikusz műsorait soha nem néztem, csak a bemutatókat láttam, abból nekem egy egyszerre művelt és beképzelt ember benyomását keltette.
Balázst nem szeretem, egy ripacs, aki azt hiszi magáról, hogy ő hű de vicces.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!