Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Sok mindenböl maradtam ki 18...

Sok mindenböl maradtam ki 18 évesen?

Figyelt kérdés

Nos, 18 éves vagyok és nem voltam még bulizni és barátaim sem voltak nagyon soha.Én úgy érzem,hogy a bulizás amúgy sem az én müfajom.

Nagyon rossz színvonalú iskolába jártam sajnos, ott azért nem voltak barátaim.Barátom sem volt még.

Ami nem is baj.

Én úgy érzem, hogy, mintha még el sem kezdtem volna élni.Úgy érzem , hogy elfog szállni az idő felettem és azt veszem észre, hogy megöregedtem.Már most sokszor úgy érzem magam, mint egy őregasszony.Szóval nekem még ez a “bandázás” is kimaradt.A suli utáni együtt lógás a barátokkal...és ez egy kicsit rossz érzés.

2019. okt. 27. 19:37
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
76%
Egyáltalán nem baj, hogy nem voltál még egyszer sem bulin. Állatok, vannak ott akik nem tudják, hogyan kell szórakozni, hogyan kell kiadni a stresszt és hogyan kell bánni a pénzzel. Próbálj meg járni különféle programokra és ott próbálj ismerkedni. De előnye is van ha egyedül vagy, nincsenek barátaid: tudsz koncentrálni saját magadra ezáltal jobban megismerheted magad , megtanulhatod hogyan kell kezelni a depressziót stb., több időd marad a céljaid megvalósítására. Amúgy próbálj érdeklődésedhez nézve menni bárhova, mer nem tökmindegy.
2019. okt. 27. 23:03
 12/12 anonim ***** válasza:
18 éves lány vagyok, tolószékes. Én se járok bulizgatni mégis megvagyok! :)
2022. jan. 12. 12:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!