Sok mindenböl maradtam ki 18 évesen?
Nos, 18 éves vagyok és nem voltam még bulizni és barátaim sem voltak nagyon soha.Én úgy érzem,hogy a bulizás amúgy sem az én müfajom.
Nagyon rossz színvonalú iskolába jártam sajnos, ott azért nem voltak barátaim.Barátom sem volt még.
Ami nem is baj.
Én úgy érzem, hogy, mintha még el sem kezdtem volna élni.Úgy érzem , hogy elfog szállni az idő felettem és azt veszem észre, hogy megöregedtem.Már most sokszor úgy érzem magam, mint egy őregasszony.Szóval nekem még ez a “bandázás” is kimaradt.A suli utáni együtt lógás a barátokkal...és ez egy kicsit rossz érzés.
Egy előnyöd van azzal hogy nincs barátod/barátnőd.
Nem beszél ki, nem pofázik marhaságokat a hátad mögött stb...
De hátrányod is van. Pl.: egy társaságban nehezen fogsz tudni megnyílni.
Csak 18 vagy még előtted az egész fiatalságod, nem mondom, hogy nem maradtál le semmiről de van még lehetőséged bepótolni.
Iskolában vagy a lakóhelyeden nincs lehetőség barátokat szerezni?
Még mindent bepótolhatsz, de csak mérsékletesen, nem heje-huja, mindent bele alapon. Ha iskolába jársz, csatlakozz a többiekhez, ha dolgozol, tarts a kolléganőkkel, kollégákkal, egykori iskola- vagy osztálytársaiddal. Tudom a válaszod: Nem tudom megtenni. Az én válaszom: tedd meg!
Ffi.
Nincs semmi, ahova elmehetnék a kocsmákon kívül.Gyakran megfordulok ott is de semmi.
Iskolába most nem járok.Az átmeneti munkahelyem is gázos. Nincsenek fiatalok.
Ne egyedül menj, hanem mindenképpen leány/ok társaságában.
Ezek szerint falun vagy kisvárosban élsz. Ott nehezebb az ismerkedés. Hétvégeken keresd fel valamelyik osztálytársadat, ismerősödet. Barátkozz egyelőre velük és járjatok együtt moziba, színházba, kiállításokra, soppingolni, üljetek be egy cukrászdába, kávézóba...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!