Az miért van, hogy csomó nő furán elhúzza a száját, amikor elmegy mellettem?
Nem mosolyog vagy ilyesmi, csak furán elhúzza a száját.
Pedig azért annyira ijesztőnek nem tartom magam :/
Hogy érted, hogy beképzelem?
Azért elég nehéz ilyet beképzelni.
Na ehhez hasonló, csak elhúzzák a szájukat közben, ezt nem tudom jobban megmagyarázni:
Amúgy igen, én is azt szoktam csinálni, hogy direkt máshova nézek.
Csak azt nem értem, ha irritálom, miért nem nézi inkább tovább a telefonját?
Mi értelme ennek? :O
Mitől lehet valakinek irritáló a feje?
Ilyen tényleg van, vagy csak szivatsz? :D
Engem sosem irritál senki feje.
A nők ilyen kis érzelgősek, egyszerűen nem bírják magukban tartani a lelki állapotukat, szinte azonnali kifejezésre kell, hogy juttassák.
Ha meg ezen valaki bepöccen, az meg pszichopata.
Próbálnánk mi, férfiak pofákat vágni, amikor megnéz egy nő.
Jó hát engem amúgy az nem érdekel, hogy mit gondolnak róla az idegenek, csak zavaró, hogy nem értem az arckifejezéseiket.
Meg azt mondjuk nem értem, ha valaki nekem teljesen passzív, le se szarom, hogy ott van-e, az minek nyilvánít rólam véleményt az arckifejezéseivel?
Ennek semmi értelme.
Ha mondjuk megbámulnám, vagy odamennék valakihez, akkor még meg is érteném. De így egy random ember vagyok, aki elment mellette. Minek reagál egyáltalán bárhogy :D
Ráadásul pont fordítva szokott lenni, aki ezt csinálja, az szokta letenni a telefont inkább és kb végig engem néz míg elmegyek mellette :O
Azt gondol, amit akar, de ezt minek?
Amúgy nem hiszem, hogy akkora szörnyszülött lennék, hogy meg kéne bámulni, sosem kaptam még egy nőtől sem ilyen visszajelzést.
Meg ha az lennék sem értem..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!