Ti jogy kezelnetek ehy ilyen bunko paraszt embert?
Ma egy zsufolt parkoloban koroztem mikor lattam h egy kocsinal pakolnak es megkerdeztem h menni keszulnek-e vagy most jottek? Monta a no h mennek, igy hatrebb tolattam picit es index-szel vartam a parkolohelyre. Kozben nekem szembol is jott egy kocsi es o is arra a helyre palyazott az en indexem ellenere is. Mikor kiallt a parkolo kocsi, en gyorsan bealltam. Kiszalltam es abban a pillanatban a szembe sorbol egy pali aki meg ott volt beparkolva a kocsijaval, ordibalni kezdett h "az 2 auto helye nem zavar???" es akkor lattam h ugy alltam be h bar nem foglaltam el meg egy kocsi helyet, de szukosen fertek volna be mellem.
Szoval a kerdes az hogy ilyenre ti hogy reagalnatok? Rettento bunko volt. Es en soha az eletben nem szolnek bele senki dolgaba. Komolyan, eszembe nem jutna beugatni senkinek meg kioktatni h mit hogy csinaljon.
Ti hogy kezelnetek ehy ilyen helyzetet?
"Ti, hogy kezelnétek egy ilyen bunkó paraszt embert?" - Ez volt a kérdés.
Kaptál rá választ, az, hogy ez nem volt számodra megfelelő, még egyáltalán nem azt jelenti, hogy ne tudtam volna értelmezni a leírt szituációt.
"Ti hogy kezelnetek ehy ilyen helyzetet?" - Úgy, ahogyan leírtam.
Jelenlegi 3. (71%):
En egyaltalan nem rad ertettem, hanem az akkori 4-esre, hogy fel se fogta a leirt szituaciot. Felreertetted. Amikor irtam h koszonom a valaszokat, abban neked is megkoszontem. :)
Én jókedvűen azt mondanám: “oh elnézést kérek, igaza van. Köszönöm szépen, hogy szólt.”
Az ilyenre megnyugodnak és a kocsimat se húzza meg senki. Beállok rendesen. Majd megyek vásárolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!