Miért röhögtek a13-14eves kislányok rajtam a buszon?
Figyelt kérdés
A baratommal ültünk a buszon. Egyszer csak arra figyeltem hogy röhögnek láttam hogy engem néznek. Es en meg elkezdtem bámulni őket hogy mi olyan vicces nem értettem. Aztan az egyik kislány elkezdi hogy ne nezd mar olyan feltűnően. Fogalmam sincs mi volt nekik olyan vicces. Nem tartom magam csúnyának nem is ezt a vissza jelzést kapom. De olyan feltűnően neztek beszéltek is valamit. Csak nem értettem ezt a viselkedést.szerintetek miert csináltak.
En 19eves lány vagyok.
2019. okt. 25. 18:05
12/12 anonim válasza:
Mi 13-14 évesen azon röhögtünk, hogy köszöntünk mindenkinek, és néztük az arcokat, hogyan reagálnak. Aztán egyszer valaki előre köszönt, akkor meg azon röhögtünk.
Azért remélem, hogy akkoriban ezzel senkinek nem okoztunk álmatlan éjszakákat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!