Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ha egy nőt nem lehet megütni,...

Ha egy nőt nem lehet megütni, akkor egy ferfit miért szabad? Ha a kicsit nem lehet megütni, akkor a nagyot miért szabad?

Figyelt kérdés

Állandóan hangoztatják Magyarországon, hogy aki megüt egy nőt, az nem férfi. De akkor ebben az esetben az a nő se nő, aki megüt egy férfit.

Ugyanez a helyzet a kicsi és a nagy esetében.

2019. okt. 21. 14:14
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
33%

28: az én forrásom legalább magyar, nem más országokról volt szó

[link]

2019. okt. 21. 18:37
 32/41 anonim ***** válasza:
16%
28: a wikihez bárki hozzáírhat 😊 ráadásul ezek nem hivatalos statisztikai adatok, hanem egy-egy kutatás eredménye.
2019. okt. 21. 18:40
 33/41 anonim ***** válasza:
30%

#32 pont ezért voltam kíváncsi a te forrásodra, írtam is, hogy az valószínűleg hitelesebb. Köszönöm, hogy linkelted, érdekes olvasmány.

(a Wiki szerkesztésről egyébként annyit, hogy próbálj meg hozzáírni valami valótlant és nézzük meg átmegy-e az ellenőrzésen :)

2019. okt. 21. 18:51
 34/41 anonim ***** válasza:
20%
Nemtől függetlenül a gyengébbet akár fizikailag, akár lelkileg bántalmazni szánalmas dolog.
2019. okt. 21. 19:07
 35/41 anonim ***** válasza:
84%

Vannak nők,akik ezzel visszaélnek,ezen nincs mit szépíteni.

Általában lelki sérültek(akár a férfiak miatt,akár bármi mástól)de nem szabad őket megsajnálni,mert az ilyennek a csillagos és sem szab határt.Sok buta ember hisz a társadalmi sztereotípiáknak,ezért akkor is a férfit állítják be bűnbaknak,ha a nő OK NÉLKÜL ütötte meg.És nem,az nem ok,hogy valamin összevesztek,de még ideális esetben a megcsalás sem kellene,hogy az legyen(férfi részéről sem!)

És senki ne higgye,hogy a nők csak kicsit tudnak ütni.Ütött már meg erősen egy idegbeteg nő,csak mert neki olyan kedve volt.Mivel ezt többször eljátszotta,kénytelen voltam elütni a feje előtt,hogy vegyen már vissza magából.Boxolok,ha tényleg megütöttem volna,abból sem ő,sem én nem jövök ki jól,ezért direkt mellé ütöttem.

Viszont,ha egy ilyen nőt tényleg megüt egy férfi,azt nem fogom megvédeni,és nem dolga más férfinak sem.

2019. okt. 21. 19:19
 36/41 anonim ***** válasza:
38%

Szerintem ez két külön dolog.

Számomra alap, hogy civilizált emberek között senkit nem szabadna bántani, soha (kivéve önvédelemből).

EMELLETT aki a nála gyengébbet bántja, az még a barmoknak is a legalja.

2019. okt. 22. 09:38
 37/41 laszlo racz válasza:
9%
a nöt nemszabad megütni kinyalni kel mint a mezes bögret.
2019. nov. 9. 14:53
 38/41 anonim ***** válasza:
30%
Egy két princesske igenis megérdemli! Nem egyszer fordult már velem elő, hogy egy nő lenézett engem, nem adta meg nekem a kellő tiszteletet. Példának okáért nemrégiben egy huszonéves hercegnőcske nem akart kiszolgálni engem a dohányboltban! Köszönök, várok már lassan egy perce, de láttam hogy a kasszával szórakozik, de mondom jól van most már azért rászólok, hogy légyszíves adj már nekem egy cigit. Erre leállít, hogy várjak még egy kicsit mert a kasszát rendezi, non-stop bolt. Jól van, mondom de ne a kassza legyen már az első, hanem én mint vásárló.. és nem szolgált Ki b+! Aztán el kellett mennem egy másik boltba emiatt.. ha meglátom valahol azt a nőt esküszöm agyonverem!!!
2020. febr. 20. 23:33
 39/41 anonim ***** válasza:
79%

"Azért mert egy férfi ütése erősebb, mint a nőé. És férfiatlanság ha csak úgy tud egy férfi konfliktust kezelni h megüti a nőt. A gyengébbik nemet sem véletlenül mondják."

Nőben is gyenge jellemre vall az,ha megüt egy férfit(anélkül,hogy a férfi előzetesen megütötte volna)ezt azért ne felejtsük el.

2020. febr. 21. 18:06
 40/41 anonim ***** válasza:
79%
Szerintem meg teszek rá magasról hogy nő... Nem érdekel ki pontoz le! Ha én megadom neki a tisztelet adja meg ő is, ne kezeljen lábtörlőként meg nem vágjon rám fejeket, mert letépem a fejét! Tanuljon meg viselkedni, szálljon le a magaslati levegőről és akkor nem lesz megverve! Ilyen egyszerű!
2020. febr. 21. 21:05
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!