Ha egy nőt nem lehet megütni, akkor egy ferfit miért szabad? Ha a kicsit nem lehet megütni, akkor a nagyot miért szabad?
Állandóan hangoztatják Magyarországon, hogy aki megüt egy nőt, az nem férfi. De akkor ebben az esetben az a nő se nő, aki megüt egy férfit.
Ugyanez a helyzet a kicsi és a nagy esetében.
Ez a szülés téma is vicces, gondolom ez is úgy van, hogy a férfi gyereket akar, ti meg nagy kegyesen meghozzátok ezt az áldozatot.
Biztos csak az én ismerettségi körömben jellemző, hogy a nő akar szülni :)
Én még nem hallottam, hogy férfit meg szabad ütni. Senkit sem szabad. De azok konkrét adatok, hogy a családon belüli erőszak elkövetői több, mint 90%-ban férfiak, az áldozatai meg nők és gyerekek. De nemi erőszaknál is ez a helyzet.
Majd ha a férfiak nagy részének kell félniük a nőktől, akkor tedd fel újra a kérdést.
#26 megteszed, hogy linkelsz forrást a konkrét adathoz?
Csak kíváncsi vagyok hol érhetőek el ezek a statisztikák.
#27-es vagyok, azért kérdezem egyébként, mert a Wikipedia pl. tök mást mond.
De a te forrásod gondolom hitelesebb, így szeretném azt is megnézni. Érdekel a téma.
A férfiak általában akkor kapnak egy nőtől pofont, ha a nőt szexuálisan molesztálják. Akár ismeretlenül, akár kollégaként mondjuk benyúl a nő szoknyája alá. Ilyenkor ha kap egy férfi egy pofont, nagyon jól tudja, hogy nem ok nélkül kapta.
Másik eset, amikor kiderül, hogy a nőt átvágta, megcsalta, na ilyenkor is sok nő egy pofonnal reagál, ami sokszor semmiség az elkövetett aljassághoz képest. A férfi ilyenkor is tudja, hogy nem ok nélkül kapta.
Más esetekben csak labilis idegrendszerű nők pofozkodnak, őket le kell állítani, le kell fogni, vagy leönteni 2 pohár hideg vízzel, aztán legjobb út a szakítás, ha nem is egy párról van szó, csak kollégákról, akkor meg kell beszélni később és rendezni a dolgot. Így nem lehet viselkedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!