Forróság van, miért mászkálnak az emberek 23 fokban hosszú nadrágban meg pulcsiban? Én vagyok egyedül rövid ruhában.
Reggel, amikor elindultam otthonról 13 fok volt, pedig nem hajnalban indultam. A munkahelyemen szintén nincs forróság, most húztam fel a dzsekimet is, mert fáztam.
De kint sem mondanám forrónak az időt. Jó idő van, süt a nap, de már nem olyan erős, mint nyáron.
Mondjuk nekem a 23 fok nyáron sem forró, inkább kellemes, a forróság nekem 30 felett van.
Mert lenéznek. Nekem olyan qrva melegem van, most is megy az irodában a légkondi, mert 25 fok volt reggel bent.
De itt az oldalon volt ember, aki kioktatott, hogy a napszemüveg nevetséges, ha nem nézel közvetlen a napba, nem bántja a szemed.
Meg ugye apámnak lehet melege, nekem nem, mert én akkor qrva vagyok.
Mivel reggel indultam dolgozni, még nem volt nyári meleg és fáztam. A munkahelyemen bent hűvös van, szintén nincs melegem. Most voltam kint elintézni valamit. Már tényleg nagyon jó az idő, melegem volt farmerban és egy vékony hosszúujjú felsőben. Nyilván ha most indulnék el otthonról én is szoknyában lennék. Nem mindenki 1-kor indul...
25N
Jaj kérdező hagyjuk már, hogy te 13 fokban izzadsz. Ennyire unatkozol, hogy ilyen gagyi kérdéseket teszel fel??
És mi van akkor ha nem mindenki rövid ruhában van? Nem bírod felfogni a leírt dolgokat az a baj. Csak provokálsz mindenkit a baromságoddal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!