Foglalkoznom kell ezekkel az emberekkel?
Én azt mondom, az egyetem eleve más, ott (jó esetben) olyat tanulsz, ami téged érdekel, te válaszottad, nem a kötelező kerettanterv.
Én egyetemen anno nem mutogattam otthon a leckekönyvemet, most másoddiploma miatt került elő, anyám megnézte kíváncsiságból. Még most is az volt a kérdése kapasból, pedig sok év telt el diploma óta, hogy ez tuti az enyém e, mert az összes vizsga és szigorlat 4-5. (Bíbor diplomára hajtottam, az sajna nem lett meg.)
Szóval mutasd meg, hogy komolyan gondolod! Ezek a negatív kommentek nem fognak eltűnni, sajna a rosszindulat örök, de be tudod bizonyítani, hohy nincs igazuk.
A tanulást viszont optimalizáld, ha átesel a ló túloldalára se jó, mert akkor meg hamar kiégsz, belefáradsz, hiába élvezed. Ez hosszú távfutás, nem csak az első félévben kell jól teljesítened. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!