Mi jut eszedbe a Rafael névröl?
Figyelt kérdés
2019. okt. 15. 20:51
11/34 anonim válasza:
Nekem kapásból Rafael Nadal spanyol teniszező jut eszembe.
12/34 A kérdező kommentje:
Akkor elkèpzelhetö az hogy amikor a tanàr a Rafael angyalrol nyom a gyerek kezébe egy idézetetes azzal megy haza, hogy azzal tulajdonképpen lec.ganyozza diszkriminàlja a(az egyébkènt magyar, csak neki nem tetszö)gyereket?
Mit lehet erre ugyanilyen diszkréten reagàlni?
2019. okt. 15. 21:08
13/34 A kérdező kommentje:
*idézetet
2019. okt. 15. 21:08
14/34 anonim válasza:
Most ez komoly? Mármint hogy te... Úristen. Nem, nem azért...
15/34 anonim válasza:
Neked fizetnek azért, hogy ilyen hülye legyél?
16/34 anonim válasza:
Nem minden roma Rafael, de minden Rafael roma. Véleményeket kértél, szerintem elég egyértelmű. Tipikusan romák adnak ilyen neveket. Nekem kedvencem amit legutóbb hallottam, az a Britani. Így, leírva is.
17/34 A kérdező kommentje:
Ponz ezert irtam ki. Hogy csak nekem jut eszembe erröl a nèvröl egy roma es ezzel az hogy ez célzàs?mert azt mondtàk à nem, ez nem célzàs.
De itt is mindenki erre asszociàl joformàn.
2019. okt. 15. 21:13
18/34 A kérdező kommentje:
Van valami bibliai idèzet a gunyolodàsrol, diszkriminàciorol vàlaszul a Rafael angyalos cetlire? Ötletek?
2019. okt. 15. 21:15
19/34 anonim válasza:
Közben írtál, hát nem. Nem azért küldte. A kérdésed nem erről szólt, vagy írtad volna le egyből világosan, miért kérdezed. (16. voltam.)
20/34 anonim válasza:
De mérhetetlen ostobaságra vall Rafael arkangyallal és a burkolt rasszizmussal párhuzamot vonni.
Inkább az idézet tartalmán és jelentésén kellene elgondolkodni ebben az esetben
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!