Hogy telt a napotok ezen a borús őszi napon?
Figyelt kérdés
2019. okt. 7. 18:27
11/26 anonim válasza:
Elegánsan kiöltözve vásároltam , kaveztam, gyönyörű időben vezettem...:) egyedül sajnos.
Köszönöm.
12/26 anonim válasza:
És neked milyen napod volt kérdező?:)
13/26 anonim válasza:
A páromnál voltam, reggel telóztam, elugrottam boltba, sütöttem zsemlét, ebédeltünk, utána összebújtunk. Pár órája kellett eljönnöm, épp vpnatozok haza.
14/26 Savlekotő válasza:
Rohanásban,ügy intézni,boltokban,sorban állás,hűtővásárlás,cipőt visszavinni,Kocsit majdnem lezúztam,most végre leültem pihenni.
15/26 anonim válasza:
Jól! Sokat dolgoztam, de nagyon érdekes dolgokkal foglalkoztam. Btw, itt az idő is kellemes volt.
17/26 anonim válasza:
És ezen a borús, őszi napon kinek mi a neve, bankja, kártyaszáma, lejárata, cvc kódja?
18/26 anonim válasza:
Egész napoztam a munkahelyen, de mivel szeretem a munkámat, ez nem volt túlságosan megterhelő :D
19/26 anonim válasza:
Fájt minden ízületem egy vírusfertőzés utózöngéjeként, pedig nem vagyok 100 éves. Nem csináltam semmi hasznosat, pedig tervben volt sok minden.
20/26 anonim válasza:
Dolgoztam, főztem, aztán bekuckóztam sorozatot nézni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!