Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen szexélményeitek vannak telt/kövér nőkkel?
Volt.
Egy közepesre értékelném, nekem a vékony lányok jobban tetszenek.
Sokszor voltam duci lánnyal mert valahogy a duciknak jobbam bejöttem de nekem a molett alkat nem a nagy kedvencem őszintén.
A szex jó mert nem válogattak és nagyon sokat engednek. Anál alap szinte mindegyiknél és imádják a húst a szájukban.
Összességében azonban egy közepes mert nehezen mozgathazóak nehezebben is mozognak könnyen izzadnak. Puki nem probléma azt szeretem
Nekem bejött egyik exemmel.
#7 teljesen igazad van az alábiakat illetően:
"Milyen elcseszett gondolkodás ez már? Van számotokra, kedves férfiak, egy molett/duci/kövér/túlsúlyos nő már nem is egyenértékű?"
Viszont megjegyezném, hogy nem egyszer találkoztam ugynezzel a gondolkodással és stílussal nők részéről, amikor pocakos/vékony/alacsony férfi volt a kérdező, pl néhány női idézet: "kövér disznó", "sétáltatom a kisöcsit", "karácsonyfadísz", vizsla valagát szaglászó pincsi kutya", stb, azaz a pocakos/vékony/alacsony férfiak nem egyenértékűek a szemükben.
Szóval a kérdésed így is fel lehet tenni:
"Milyen elcseszett gondolkodás ez már? Van számotokra, kedves nők, egy pocakos/alacsony/vékony/ férfi már nem is egyenértékű?"
Ez természetesen NEM érvényteleníti azt, amit mondtál és én is hozzád hasonlóan látom, viszont az sem kétséges, hogy nőbőlnsimcs semmivel kevesebb felszínes és sekélyes egyed, mint férfiól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!