Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Nektek volt olyan hogy irigyek...

Nektek volt olyan hogy irigyek voltak rátok?

Figyelt kérdés

Nektek volt olyan hogy osztálytalálkozón, családi összejövetelen irigyek voltak rátok akik 5-10 éve nem láttak titeket?

Nekem van egy volt osztalytársam kB. 10 éve találkoztunk ezelőtt utoljára, most meg irigy mert van autóm, el tudunk évente egyszer menni nyaralni, nem gyártósoron dolgozom.

Nektek van ilyen történetetek?

2019. okt. 6. 19:43
 1/7 anonim ***** válasza:
73%
Mibol gondolod, hogy irigy? Ezek amiket irtal,nem olyan elerhetetlen dolgok. Akkor ezek szerint en egy gazdag ember vagyok es sok korulottem az irigy ember.
2019. okt. 6. 19:59
 2/7 anonim ***** válasza:
78%
Kicsit beképzelt vagy.
2019. okt. 6. 20:03
 3/7 A kérdező kommentje:
Ő mondta, hogy hát igen, van akinek szerencséje volt
2019. okt. 6. 20:10
 4/7 anonim ***** válasza:
85%
Minden ember életében előfordul hasonló, az emberek bármiért képesek irigykedni, ha azt gondolják, bármiből több-jobb-szebb jutott a másiknak, vagy jobban érzi magát.
2019. okt. 6. 20:30
 5/7 Savlekotő ***** válasza:
37%
Mindenki a maga szerencséjének a kovácsa,a proli gyártó soros meg irigykedjen csak,tanulni kellett volna ,és inkább 1000 irigy mint egy sajnáló.
2019. okt. 6. 20:34
 6/7 anonim ***** válasza:
32%
Ne zavarjon: a sajnálat ingyen van, az irigységért meg kell dolgozni.
2019. okt. 6. 21:18
 7/7 anonim ***** válasza:

Az elethez kell egy kis szerencse is, hulye vagy ha nem latod be! ;) Hisz enis hanyszor aldottam a szerencsem.

Aki meg irigy, vessen magara azt nem sajnalom.

En is folyton visszahallom hogy ez az elkeped az eletemen, de direktbe nem szoktam hallani negativ megjegyzest inkabb amulnak... azt hiszik ez az elet is konnyu...

egy dolgot negtanultam mindenesetre. Kivulrol mindig ugy tunik minden kiraly, de minden szinten vannak problemak. Ez a Föld és nem a paradicsom.

2019. okt. 7. 07:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!