Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Szerintetek mit kéne tennem?

Szerintetek mit kéne tennem?

Figyelt kérdés

Nulla életem van, ez 70-80%-ban magamnak köszönhetem, de azért a mamahotel meg az, hogy az összes szabadidőm a "hétvégi" telkünkön töltöm, hogy segítsek gazdálkodni a szüleimnek se sokat segít a helyzeten. (ebből egy minimálbér jön ki, plusz a kaja nagy részét megtermeljük így azt nem kell megvenni)

Jelenleg nincs munkám és itthon amiket kapnék ott kb. annyit keresnék mint amennyit tavaly egy hónap alatt félretettem Nyugat-Magyarországon. Ahhoz, hogy önállósítsam magam és a gyümölcs termesztést komolyabban csináljam, nincs merszem meg nem is tudom hogy menne, mert a családban kb. az a módi, hogy senki se akar felelősséget vállalni de ha valaki csinál valamit akkor kb. azonnal mindenki jön a "jó" ötletekkel.

Ha itthon maradok és nem vállalkozok hanem elmegyek valahova dolgozni akkor vagy nem fogok félretenni semmit se vagy továbbra is marad a mamahotel. Kérhetném, hogy vegyenek nekem egy lakást és futná is rá nekik de valahogy nem füllik a fogam hozzá, mert az elmúlt években reggeltől estig nekik(magunknak) dolgoztam és mégis elég sokszor megkapom, hogy semmit se ér a munkám, ebből így nem lehet megélni, ők tartanak el ...

Ha elköltözöm akkor meg évi szinten jó ha 1-2 hetet fogom látni őket, segíteni szinte semmit se fogok tudni nekik ha lesz saját életem is és bár ők hangoztatják, hogy nélkülem is boldogulnak de azért tavaly amikor 1 évig el voltam menve folyamatosan kaptam az ívet, hogy milyen szemét dolog tőlem, hogy leléptem holott kb. minden második héten hazamentem és nem lazítani, nyári szabim meg egy az egyben otthon töltöttem és a telkünkön melóztam.

2019. okt. 6. 14:39
 1/2 anonim ***** válasza:
Éld a saját életed.
2019. okt. 6. 14:47
 2/2 A kérdező kommentje:

#1 ezen belül melyik változatot?

Növesszek heréket(bár eddig nem ment nem tudom most mitől menne) és otthon kezdjek el komolyan mezőgazdasággal foglalkozni. (ez jó lenne mert a munkát ha nem is imádom de legalább van értelme és nincs főnököm)

Csináljam azt amit az unokatestéveim, menjek el dolgozni itthon és éljem fel az egész fizetésem, közben meg szorítsak azért, hogy hamarabb haljanak meg az őseim mint ahogy eljutok arra a szintre, hogy már én se akarjak semmit se kezdeni az örökséggel.(ahogy ők se kezdenek vele most)

Maradjak a mamahotelben és rakjak félre, segítsek nekik is és fogadjam el, hogy nincs életem.

Húzzak el melegebb égtájakra és keressek 2-szer annyit mint itthon és legyek úgy "család centrikus" mint a haverom, hogy minden évben 1 hétig látja a családját de azért mindenkinek azt hangoztatja, hogy neki a család az első.

2019. okt. 6. 15:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!