Testkép zavar miatti depis időszakok ellen mit lehet tenni?
Figyelt kérdés
Sziasztok!Félév alatt lefogytam 20 kgt.De egyszűen nem tudok örülni megsemmi mert a mai napig kövérnek látom magam.Pedig a mérlegen és a ruháimon látszik de egyszerűen nem megy hogy jól érezzem magamat.Ezért nagyon sokszor érzem magamat rosszul lelkileg.Az önbizalmam nagyon lent van.A családom nem olyan hogy segítsen csak rá vágják hogy testképzavaros vagyok hagyjam őket békén.Oldjam meg magam.17/L(A kérdést nem panaszkodásból vagy sajnáltatásból írtam csak lehet van még is valaki aki hasonló helyzetben van vagy tud jó tanácsot adni).2019. szept. 29. 09:29
1/1 anonim válasza:
Szerintem csak pár dicsérő szó hiányzik neked. Bár láttatlanban nehéz, de számok alapján szép eredményt értél el és biztos nagyon szép lehetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!