Akinek nincs családja, milyen célért, célokért él?
Így van. Nagyon sokan nem képesek arra, hogy megtöltsék az életüket tartalommal. Némi intelligencia is szükségeltetik ahhoz ugyanis. Ők azok, akik abban látják az élet értelmét, hogy megházasodnak meg lesz babóca. Többségében nők, akik mást nem tudnak felmutatni. (én is az vagyok)
És ezzel beteljesítették életfeladatukat. Volt értelme megszületni.
Értelmes célom, hogy olyan munkát végezhessek, amit élvezek és amivel másoknak adhatok. Hogy műveltséget szerezzek sokféle engem érdeklő területen. Hogy meglátogathassak sok szép helyet. Hogy átadjam másoknak, amit megtanultam.
12, amiket leírtál, az mind család mellett is megoldható, de én inkább abban javítanálak ki, hogy az ilyen emberek esetei kb. 60%-a függ az intelligenciától.
Értelmes, tanult embereket is tudnék mutatni akiknek a célja a család volt. Ez sokkal inkább egyéni szükségletek függvénye.
Sok mindenért érdemes élni. Mindenki boldogsàgra vàgyik, de az nem merül ki a csalàd meglétében, szaporodàsban.
Mi pl a férjemmel vagyunk ketten egy csalàd, 2 kutyussal, SOHA nem kell gyerek. Szeretjük egymàst, szeretünk a kutyàkkal foglalkozni, dolgozni, szeretjük a szabadsàgot, kötetlenséget, eljàrni közös programokra, illetve baràti körrel amikor csak kedvünk van, mindkettőnknek vannak sajàt hobbijai, ezeket is imàdjuk.:) Ennyi.
Minden ember a sajàt boldogsàgàt tartja szem előtt, ezért él, ez a célja, de ez nem mindenkinek ugyanaz a sablon, hogy hàzassàg, gyerekek. Vannak akik csak az egyikre vagy csak a màsikra vàgynak, vagy pl teljes függetlenségre, szingli létre, karrierre, utazàsra, hobbikra, akàrmire.
Nekem pl van bakancslistám.
Ezekről egy pár dolog elutazni a a világon különböző helyekre Versailles-i Kastély, Firenze...stb
Karriert építeni.
Diplomázás már pipa.
Összelegózni egy erős pc-t. (Ha valaki nem értené. Javaslom próbáljon meg csak egy mai szövegszerkesztőt Word 13-16-19 megnyitni egy 15-20 éves gépen. Hát nem fog sikerülni.)
Szükségem lesz egy NAS-re. (Ez egy otthoni mini szerver adattárolásra/ mentésre.)
Kell egy AX típusú Router.
Egy UHD képes tv. FHD már elavult.
És egy SF 92-essel is lőni akarok mielőtt meghalnék.
(Ez szervezés alatt van.)
Most azt hogy mint ízlésbeli dolgok ez kinek értelmes vagy nem. Hát nekem nyilván van értelme.
Ha nem tilos megfordítanám a kérdést.
Akinek van családja az mit is engedhet meg magának ?
Mer a szabadság mellet pont ez a döntő érv amiért én szándékosan kerülöm ezt, és nem kívánok vele foglalkozni. Mondjuk így munka, suli , kötelező szakmai gyakorlat, otthoni teendők, baráti programok mellett időm sincs ilyenre.
"Valószínűleg, de akkor az életünk legfőbb célja a reprodukció? :D"
Aki egy egysejtű értelmi szintjén van azé igen.
A többiek tudnak maguknak normális értelmes életcélokat kitalálni és tervezni.
Előbbeknél valósul meg a Kormány agyabateg propagandája is. Szegények soha nem fognak rájönni hogy a népességszám és az ország gazdasági fejeltsége között nincs SEMMI összefüggés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!